Python yazdığın web alanından tamamen koptuğun anlamına gelmez. Django, Flask ile bir şeyler yapabilirsin. Python ile neler yaptın bilmiyorum ama eğer data ile uğraştıysan streamlit'e de bir göz at derim.
Temelinin olduğunu var sayıyorum yani algorithm, data structures gibi konulara hakim olduğunu var sayarak aynı şekilde network bilginin de olduğunu var sayıyorum. Yoksa eğer başa dönüp bunları sağlamlaştır.
Direkt olarak HTML & CSS & JS yazıp Live Server ile output'a bakmaktansa önce temel işleyişi öğren derim. Bir web sitesine tıkladığımız zaman arkada neler dönüyor, front-end ile back-end nasıl iletişim kuruyor gibi gibi sorgulanması gereken konulara göz atmanı tavsiye ederim.
HTTP, Status Code, JSON, Restfull API vb gibi görece temel konuları öğrenerek başlayabilirsin sonrasında devamı gelir. Kaynak olarak ise kullanmak istediğin tech'in dokümanlarına bakmanı öneririm bu bir monitör kurarken içinden çıkan manual'a bakarak kurmak ile aynı çünkü en sağlam, en güvenilir kaynak senin için o.