Web Sayfalarını reklamsız gezin (Ad Muncher 4.72 Build 3040 + Patch)

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
11mdkq9.jpg

Boyutu son derece küçük olmasına rağmen kendinden büyük işler başaran bu uygulama ile web sayfalarını reklamsız olarak gezebilirsiniz. Ad Muncher hem reklam eklentilerini kaldırıyor hem de reklam pencerelerini yok ediyor. Patch mevcuttur.

Programın Özellikleri :
# Tüm tarayıcılar ile çalışabilme.
# Tüm reklamları ve pop-up pencerelerini engelleyebilme.
# Reklamlar engellendiği zaman sayfaları daha hızlı açabilme.
# ICQ, Morpheus, Kazaa, Grokster, Opera, PalTalk, iMesh, Bearshare, LimeWire gibi programların reklamlarını silebilme.
# Hızlı filtreleme becerisi.
# Gelişmiş ek özellikler.

Boyut: 807 KB


http://rapidshare.com/files/17973433...Build_3040.zip

NOT : Patchlarken programı tamamen kapatın, patch dosyasını açtığınızda karşınıza gelen dos ekranına "I" harfini yazın. Patchlanacaktır. Denenmiştir, hiçbir sorun yoktur.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.