Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk önce port taraması yapMerhaba, bir siteyi CMD ile hacklemek istiyorum. Yardım lütfen.
Merhaba hocam,İlk önce port taraması yap
Sonra verisiyon öğren
Versiyona göre exploit bul bitti bu kadar değil ama !!!!
Exploiti Metasploit den bak
Önce Web sitesinin portlarını bulman gereklidir sitelere saldırı portlar üzerinden yapılır onun dışında anonimliğini sağlaman gerekli ayrıntılı bilgi istersen pm atabilirsinMerhaba, bir siteyi CMD ile hacklemek istiyorum. Yardım lütfen.
Hoca deneme gerek yok , evet ping diye bir komut var ama sana tavsiyem açık öğrenmek için cveler bak derim forumda exploit bölümden var cve konularıMerhaba hocam,
ping diye bir komut duydum bu doğrumu?
Peki nasıl bulacağım?Önce Web sitesinin portlarını bulman gereklidir sitelere saldırı portlar üzerinden yapılır onun dışında anonimliğini sağlaman gerekli ayrıntılı bilgi istersen pm atabilirsin
Sql açıklı site ise cmd ye sqlmap kurup database çekebilirsiniz yada wordpress siteler için wpscan kullanabilirsinizMerhaba, bir siteyi CMD ile hacklemek istiyorum. Yardım lütfen.
Sana dediğimi öğrenirsen daha fazla bilgi birikimin olur hazır araçlar yerine adım adım hacklemeye öğrenPeki nasıl bulacağım?