Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk başta network'den başlayabilirsin. Sonrasında ftp açıklarına bak. Örnek olarak metasploit ile ftp açığını kullanarak karşı tarafın web sitesine eriş, sonrasında ise mesela kendi yaptığın .html veya .php dosyanı web sitesine aktar. Sonrasında örnek olarak html'de hacked by ELL_DARK yazabilirsin veya php'de. Bunları araştırmanı öneririm.Ben web site gibi illegal sitesleri hacklemek istiyorum ama nerden baslicagimi bilmiyorum bilen varsa ayrıntı vererek söylerse çok sevinirim
Hocam biraz sert olmuş.Hack bilgiyi kötüye kullanmaktır, bilgi olmadığı zaman kötüye kullanım da olmaz. Nedir bu bilgi? Development bilgisi. Kısa vadede olacak iş değil yıllık tecrübe gerekiyor. Yani yıllar süren bir eğitimden geçmeden, mimariler oluşturmadan, birden fazla kullanıcının aynı anda senin sitende olmadıysa, web security bilgin ve tecrüben yoksa, o hayalini kurduğun kahramancılığı oynayamazsın.
Direkt açıklardan ve shell sisteminden başlaman olmaz, bu eğitimsiz bir doktorun direkt ameliyata girmesi ile aynı mantık. O yüzden direkt olarak sqlmap öğrenip sql injection yapmaya kalkışma olmaz zaten. Direkt olarak sqlmap ile sql açıklı site deneyip başarısız olup konu açan çok kişi gördüm. Kısacası kısa vadede olmaz, direkt açıklara yönelmen de bir artı katmaz. Teknik bilmeden olmaz.
Mesela sana yaşanma olasılığı olacak bir senaryo örneği vereyim. Sen sadece yetkililerin girebildiği bir yere çok fazla http requesti sendledin ve adamlar şüphelendi gerekli taramayı yaptılar ve yakalandın içeri bile girme olasılığın var. O yüzden hayalini kurduğun kahramancılığı bir kenarda bırak.
Bu işler öyle yürümüyor, sqlmap ile sql açıklı siteleri hackleyebilirsin çok kolay ya —dbs —table veya, manuel sql de yapabilirsin ya SELECT username,password FROM users; 4-5 yıl okumuş bir mühendisin kurduğu sistemi 2 video izleyerek ele geçirebileceğine inanana sert gelir tabii.Hocam biraz sert olmuş.
Haklısınız hocam.Bu işler öyle yürümüyor, sqlmap ile sql açıklı siteleri hackleyebilirsin çok kolay ya —dbs —table veya, manuel sql de yapabilirsin ya SELECT username,password FROM users; 4-5 yıl okumuş bir mühendisin kurduğu sistemi 2 video izleyerek ele geçirebileceğine inanana sert gelir tabii.
Evet, aslında öyle. Adam hataları tek tek test ediyor. Yoksa tek bir hatada bile site çökebilir. Çok şükür yaptığım sitelerde böyle bir durum yaşanmadı. Bu olayı jenga oyununa benzetebiliriz. En ufak hatada tüm taşlar yıkılır. Mühendisler de buna göre önlem alır. Size hak veriyorum bu konuda. Fakat anlatım biçiminiz biraz sert olmuş. Karşıdaki kişinin gönlü kırılabilir. 2 günlük dünya için birbirimizi kırmaya değmez. İyi günler.Bu işler öyle yürümüyor, sqlmap ile sql açıklı siteleri hackleyebilirsin çok kolay ya —dbs —table veya, manuel sql de yapabilirsin ya SELECT username,password FROM users; 4-5 yıl okumuş bir mühendisin kurduğu sistemi 2 video izleyerek ele geçirebileceğine inanana sert gelir tabii.
Tam ayarında olmuş .dHocam biraz sert olmuş.
Yüzlerce kez anlatıldı. Bencil davranmayın, şu forumdan birşey kapmak istiyorsanız forumdan yararlanmaya bakın.Ben web site gibi illegal sitesleri hacklemek istiyorum ama nerden baslicagimi bilmiyorum bilen varsa ayrıntı vererek söylerse çok sevinirim
Az bile sinir bozucu ve ergence sorular.Tam ayarında olmuş .d
Telegramdan tanıdık bir arkadaş bana sordu bende buraya yönlendirdim cevabını verirler falan .dddddAz bile sinir bozucu ve ergence sorular.
Ben inanmıyorum hocam ama arkadaş için açıklayıcı olmuş.Bu işler öyle yürümüyor, sqlmap ile sql açıklı siteleri hackleyebilirsin çok kolay ya —dbs —table veya, manuel sql de yapabilirsin ya SELECT username,password FROM users; 4-5 yıl okumuş bir mühendisin kurduğu sistemi 2 video izleyerek ele geçirebileceğine inanana sert gelir tabii.