arkadaşlar web site indirme rogramı sayesinde int olmadan indirdiğin sitelere giriyorsun bn çoık aradım ama düzgün bişi bulamadım eğer elindeolan yada bildiği güzel rogram war sa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürLer!..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende duymuŞtumda ama bulamadim program ŞÖyletam olarak anlamadım ınternet olmadan nasıl gırceksın kı
sagol çok tşk.......![]()
****Products’un Offline Explorer Enterprise yazılımı ile istediğiniz bir internet sitesini veya FTP sitesini tümüyle bilgisayarınıza indirebilir, daha sonra internete bağlanmanıza gerek kalmadan sayfalar arasında gezebilir, indirdiğiniz sayfalar üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.Program küçük boyutlu olmasına rağmen birçok işlem yapabiliyor. İndirilen sayfaları bilgisayarda tarayıcı olmasa bile programın içerisinde bulunan dahili tarayıcısı ile rahatlıkla izleyebilirsiniz. Üstelik istediğiniz sayfalardan çıktı da alabilirsiniz. Yazılımın desteklediği dil seçenekleri arasında Türkçe de bulunmaktadır. Patch mevcuttur.