Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacker abilerim ablalarım siz siteleri nasıl hackliyorsunuz? yardım edin
bunu inceleyebilirsin veyaMerhaba Bugün Sql Açık Tespiti-Sqlmap İle Database Çekimi Yapacağız Ve En Sonunda Databasesini Çektiğimiz Siteye İndex Atacağız.
Evet Sqlmap İle Site Hacklemek Gibi Birçok Konu Var Fakat Çoğunda İndex Atmayı Değil Sadece Database Çekmeyi Göstermişler Bende Hepsini Tek Bir Konuda Anlatayım Dedim.
1- DORK TARAMA VE SQL AÇIK TESPİTİ
İlk Öncelikle Dork Oluşturmayı Bilmeyenler Ghost Hocamın Konusuna Bakabilirler...
- Floria1
- Cevaplar: 65
- Forum: Web & Server Güvenliği ve Zafiyetler
kısmına bakarak daha fazla bilgi toplayabilirsin orada zaten yeterli bilgiler varWeb & Server Güvenliği ve Zafiyetler
Doğru web ve veritabanı sunucusu güvenliği sağlanmadan, bilgisayar korsanları hassas verilerinize erişebilir. Web, Sunucu ve veritabanı güvenliğini defansif ve ofansif yönleri ile bu bölümdeki konularla öğrenebilirsiniz.www.turkhackteam.org
siteye bakiyor sql acigi varmi nasil bir site wordpressmi yoksa baska bir acik varmi incelemek lazm mesela bazi eski sitelerde dosya upload cikiyor onla script yazb siteye upload edb upload ettiyimiz scripti cagirdimizda database sifresini degistirmek oluyor misall cok sadece siteye bakmak lazim analiz etmek ve ne yontem kullanilir onu bulmakhacker abilerim ablalarım siz siteleri nasıl hackliyorsunuz? yardım edin
en çok merak ettiğim şey bu. bir kaç site hackleyebilmek için binlerce siteye bakmak mı gerekiyor? ne tür araçlar kullanılıyor? sizlerin yöntemleri nelerdir? binlerce siteye bakanlar hayatsız mı?siteye bakiyor sql acigi varmi nasil bir site wordpressmi yoksa baska bir acik varmi incelemek lazm mesela bazi eski sitelerde dosya upload cikiyor onla script yazb siteye upload edb upload ettiyimiz scripti cagirdimizda database sifresini degistirmek oluyor misall cok sadece siteye bakmak lazim analiz etmek ve ne yontem kullanilir onu bulmak
hayir hedefsite.com mesela bu siteyi hacklemek isdiyorsunuz siteyi analiz edmeniz gerek site nasil kurulup neler var admin panel bulmak lazim bulmadinmi bazi sitelerde bazi metodlarla kodlari databaseden degismek olyor yani siteyi analiz etmen lazim sql injections meselaen çok merak ettiğim şey bu. bir kaç site hackleyebilmek için binlerce siteye bakmak mı gerekiyor? ne tür araçlar kullanılıyor? sizlerin yöntemleri nelerdir? binlerce siteye bakanlar hayatsız mı?
o kadarını bende biliyorum ama tek site hacklemek istemiyorum. sorun burada başlıyor. ben 100000 site hacklemek istiyorum.hayir hedefsite.com mesela bu siteyi hacklemek isdiyorsunuz siteyi analiz edmeniz gerek site nasil kurulup neler var admin panel bulmak lazim bulmadinmi bazi sitelerde bazi metodlarla kodlari databaseden degismek olyor yani siteyi analiz etmen lazim sql injections mesela
sjhdfjkhsjkhdfjkshj sakamisin ? okadarini biliyorsan burda bekleme direk git database sirketini hackle isdediyin kadar siteye ulasirsin sayca fazla olurhataaa)))))))))))))))o kadarını bende biliyorum ama tek site hacklemek istemiyorum. sorun burada başlıyor. ben 100000 site hacklemek istiyorum.
abi sen iyi misin su getirim misjhdfjkhsjkhdfjkshj sakamisin ? okadarini biliyorsan burda bekleme direk git database sirketini hackle isdediyin kadar siteye ulasirsin sayca fazla olurhataaa)))))))))))))))
hacker abilerim ablalarım siz siteleri nasıl hackliyorsunuz? yardım edin
bunu inceleyebilirsin veyaMerhaba Bugün Sql Açık Tespiti-Sqlmap İle Database Çekimi Yapacağız Ve En Sonunda Databasesini Çektiğimiz Siteye İndex Atacağız.
Evet Sqlmap İle Site Hacklemek Gibi Birçok Konu Var Fakat Çoğunda İndex Atmayı Değil Sadece Database Çekmeyi Göstermişler Bende Hepsini Tek Bir Konuda Anlatayım Dedim.
1- DORK TARAMA VE SQL AÇIK TESPİTİ
İlk Öncelikle Dork Oluşturmayı Bilmeyenler Ghost Hocamın Konusuna Bakabilirler...
- Floria1
- Cevaplar: 65
- Forum: Web & Server Güvenliği ve Zafiyetler
kısmına bakarak daha fazla bilgi toplayabilirsin orada zaten yeterli bilgiler varWeb & Server Güvenliği ve Zafiyetler
Doğru web ve veritabanı sunucusu güvenliği sağlanmadan, bilgisayar korsanları hassas verilerinize erişebilir. Web, Sunucu ve veritabanı güvenliğini defansif ve ofansif yönleri ile bu bölümdeki konularla öğrenebilirsiniz.www.turkhackteam.org