Merhaba THT üyerleri size web sitenize trafik çekmek görünürlüğü artırmak amaçı ile hazırladığım TİCARİ programım.
ÖZELLİKLER:
1)İP DEĞİŞTİRME: Bot her yeni isteği farklı bir IP adresinden gönderirse sitedeki waf ve firewall (dan) kaçınmak daha kolay olur Bunun için Tor ağı veya proxy kullandım.
2)İNSANİ DAVRANIŞ: Botumuz belli önlemlerden kaçınmak için web sitesinde 2-3saniye durar ve tıklamalar ile önlemleri aşar.
3)ÇOKLU URL DESTEĞİ:Bot sadece bir siteye değil aynı anda birden fazla siteye de istek gönderebilir. Buda kullanışlığı artırır (site içi url lere tıklama desteği var.)
4)YÜKSEK TRAFİK DESTEĞİ:Bot aynı anda birden fazla istek göndermek için tasarlandı.
5)Modern GUI:Böyle bir botun kullanımı kolay olmalı ve bu nedenle kullanıcı dostu bir GUI tasarımı gereklidir.
(GUI iceriği):
ÖZELLİKLER:
1)İP DEĞİŞTİRME: Bot her yeni isteği farklı bir IP adresinden gönderirse sitedeki waf ve firewall (dan) kaçınmak daha kolay olur Bunun için Tor ağı veya proxy kullandım.
2)İNSANİ DAVRANIŞ: Botumuz belli önlemlerden kaçınmak için web sitesinde 2-3saniye durar ve tıklamalar ile önlemleri aşar.
3)ÇOKLU URL DESTEĞİ:Bot sadece bir siteye değil aynı anda birden fazla siteye de istek gönderebilir. Buda kullanışlığı artırır (site içi url lere tıklama desteği var.)
4)YÜKSEK TRAFİK DESTEĞİ:Bot aynı anda birden fazla istek göndermek için tasarlandı.
5)Modern GUI:Böyle bir botun kullanımı kolay olmalı ve bu nedenle kullanıcı dostu bir GUI tasarımı gereklidir.
(GUI iceriği):
- Site Seçimi: Kullanıcıların botun çalışacağı siteyi seçebileceği veya manuel olarak girebileceği bir alan.
- URL Girişi: Hedef URL'yi girip botun hangi site üzerinde çalışacağını belirleme.
- Başlatma Butonu: Botun çalışmasını başlatan büyük ve kolay ulaşılabilir bir buton.
IP Değiştirme ve Proxy Ayarları
İstatistikler ve Durum Takibi
Loglar
NOT:HerHANGİ KÖTÜYE KULLANIMDAN (REKLAM HİLECİLİĞİ DDOS SALDILARI VB..) SALDIRILARDAN BEN VE THT EKİBİ SORUMLU DEĞİLDİR- Bot Fiyatı: 800 TL
- Bot, yüksek trafik desteği, IP değiştirme (Tor/proxy), çoklu site desteği ve kullanıcı etkileşim simülasyonları gibi özelliklere sahip.
- Kolay kullanımlı GUI, site trafiği izleme, ve hata takibi gibi işlevleri içeriyor.
- THT Üyelerine Özel İndirim:
- THT üyeleri için özel bir indirim uygulanacaktır.
- İndirimli fiyatı öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
- İletişim(Telegram):Zarobey
Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi:
- Linux (Parrot OS Kali linux Debian)
- İşlemci (CPU): En az 2 çekirdekli işlemci (Önerilen: 4 çekirdekli ve üzeri)
- RAM: Minimum 4 GB RAM (Önerilen: 8 GB ve üzeri)
- Depolama: En az 500 GB boş alan (SSD önerilir)
- İnternet Bağlantısı: Sabit ve hızlı internet bağlantısı (min 100mbs internet)
- Python 3.7 veya daha yüksek sürüm
- Tor veya Proxy (IP değiştirme için)
- Görsel1
- görsel2
- görsel3
- görsel4