Web sitesi kurmak için programlar

The Cry

Kıdemli Üye
19 Eki 2007
3,111
10
"-Her Yerden-"
http://www.1site.info/download/_1siteLITE_e.exe
Bir dakika içinde profesyonel bir site yapmak istermisiniz?Bence istersiniz o yüzden bu programı tercih ederim size ayrıca bu programın icinde ihtiyacınız olan tüm özellikler bulunmaktadır.
http://www.toolstransmission.com/3dbc/setup.exe
Web sitenize 3 boyutlu yazılar hazırlıyabileceğiniz ve güzel sonuçlar alacağınız şık bir program.
http://www.jpowered.com/pie_chart/3DpiechartEval.exe
Bir applet olan bu yazılımı kullanarak seri nümerik veriyi okutup web sayfalarınızda kullanmak üzere 2 yada 3 boyutlu pasta grafikleri oluşturmanız mümkün.
http://www.flashmx-templates.com/a4install.exe
Bu program ile çok güzel flash menüler,flash web siteleri ve sunumlar yapabilirsiniz.
http://www.apdsoft.com/afo/afore.zip
Cok güzel ve kullanıslı forum yaratma programı.Ayrıca bilgisayarınızda cok az yer kaplıyor.
http://www.datafordummies.com/acebot****.exe
İnternet siteniz için kolayca ****glar oluşturmanızı sağlayan kullanışlı bir program.
http://www.rtgsoftware.com/bin/rtgapg.exe
bu program ile web sitenizde kendi portalınızı oluşturabilirsiniz.Bu programın kullanımı aynı microsoft frontpage ye benziyor.Siz linkleri ekliyorsunuz program kodları kendisi otomatik üretiyor.
inşallah işinize yarar...
 

anonim3

Üye
14 Eyl 2007
141
0
İstanbul
bir tanede ben ekim everysoft firstpage 2006 Süper Birşey Herkese Tavsiye Ederim Cf,php,asp,CGi, Destekliyor HErtürlü Kod İçeriyr (Benim İşime YArayanları Buldum)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.