Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım korumadan kastın WAF. Sqlmap in help dökümantasyonunu okursan o wafları atlatmak için içerisinde bulunan modülleri kullanabilirsin.knk günümüzdeki çoğu site sqlmape karşı koruma geliştirmiş resmen hiç açık yok ama nasıl bulurum o açıkları
Gerekli cevabı @AK SAÇLI ROOT vermiş o yüzden pek birşey demeye gerek yok ama sqlmap düşündüğün kadar ufak bir araç değil içindeki modüller gayet yeterli araştırmanı öneririmArkadaşlar sürekli olarak herkes sqlmap ve havij kullanın diyor ama şu zamana kadar ne işe yaradığını gördüm ne de birşey yaptığını. Gerçekten yardımcı olabilecekler yazabilirmi lütfen
SQL açıklı site bulmak için dorklar var ve siteye girdiğinde URL sonuna tek tırnak koyarsin baktın hata aliyom SQL ile ilgili sonra bunu manuel veya araçlar ile sömürürsün. SQL en sağlıklı sömürme manuel SQL yapmaktır. Sqlmap waf olan siteleri çekemeyebiliyor ama manuel SQL de waflari waf baypasslar ile geçme imkanın vardır SQL öğrenmeden manuel SQL öğren başla ordan bende ogreniyorumknk günümüzdeki çoğu site sqlmape karşı koruma geliştirmiş resmen hiç açık yok ama nasıl bulurum o açıkları
dostum adamı öldürür web security abowwwÖyle sadece tool kullanarak web sitesi hacklenmez dostum. Web zafiyetlerini öğren. Sqlmap işe yaramaz diyorsun mesela halbuki sqli açığını bilsen sqlmap en sevdiğin toolardan olur.
Kısaca web security alanında öğrenmen gereken bayaaa bir şey var. Şimdiden başarılar dilerim.
Forumda bu konular ile alakalı bir ton konu var. Aşağıdaki linkten okuyabilirsin;Arkadaşlar sürekli olarak herkes sqlmap ve havij kullanın diyor ama şu zamana kadar ne işe yaradığını gördüm ne de birşey yaptığını. Gerçekten yardımcı olabilecekler yazabilirmi lütfen
haci tamamde sqlmap yine hiçbir işe yaramıyor elimde şu tarz bir link var zaten main.jsp?token= deniyorum ama bulmuyorKonu 'SQLMAP ile Site Hack Etme' https://www.turkhackteam.org/konular/sqlmap-ile-site-hack-etme.2043640/
Bu konu işini görücektir
Yardımcı olduysam konuyu çözüldüye almayı unutmayın.![]()
İnurl:index.php?id= bu dorku dene yaz arama motoruna gir sitelere URL sonuna tek tırnak koy hata alırsan yolla SQLmapa yada manuel sömürhaci tamamde sqlmap yine hiçbir işe yaramıyor elimde şu tarz bir link var zaten main.jsp?token= deniyorum ama bulmuyor
sqlmapi kullanmam için neden sql öğrenmem gerekiyorBurada seninle adım adım web sitesi sömüremeyiz.
SQLi araştırman ve öğrenmen gerekiyor. SQLi yi bilmiyorsan tabi sqlmap işe yaramaz. Lütfen bu konuları öğrendikten sonra siteyi sömürün.
Bilmediğin birşeyi nasıl yapasınki dimihaci tamamde sqlmap yine hiçbir işe yaramıyor elimde şu tarz bir link var zaten main.jsp?token= deniyorum ama bulmuyor
Dostum çünkü sömüreceğin açık SQLi açığı. SQLi = Sql Injection açığını bilmezsen o aracın verdiği hataları vs nasıl anliyicaksın. Öncelikle açığı bilmen gerekiyor sonrada sqlmap i öğrenmen gerekiyor googleye sqlmap githup yaz orada dökümantasyon var ona gir sqlmap i de oradan öğren.sqlmapi kullanmam için neden sql öğrenmem gerekiyor
Çünkü sqlmap SQL acıklı siteleri sömüren bir araç. Sqli yi öğrenirsen aracı daha iyi kullanabilirsin.sqlmapi kullanmam için neden sql öğrenmem gerekiyor
SqlMap işe yarar ama senin yapman gerek önce sql'i öğrenmen sonra manuel sızma yapman sonra araç kullanman sen direkt son seviyeye odaklanmışsın galibaArkadaşlar sürekli olarak herkes sqlmap ve havij kullanın diyor ama şu zamana kadar ne işe yaradığını gördüm ne de birşey yaptığını. Gerçekten yardımcı olabilecekler yazabilirmi lütfen
sql öğrendikten sonra araç kullanmadan nasıl sızabilirim manuel olarak zaten knkmSqlMap işe yarar ama senin yapman gerek önce sql'i öğrenmen sonra manuel sızma yapman sonra araç kullanman sen direkt son seviyeye odaklanmışsın galiba
SQL manuel sızma araştır knkm hackbar fln kursql öğrendikten sonra araç kullanmadan nasıl sızabilirim manuel olarak zaten knkm