Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapay Zekayla Bir Yere Kadar Gelebilirsin BTK Akademide Bizzat Hocaların Verdikleri Eğitimler Mevcut Gidip Bakarsın Ben 0 Bilgiyle Okul İçin Websitesi Oluşturacağım VB Bunlar Hayal Den İbaret Eğitimlere Bakmanız Gerekiyor BTK Akademide Yalnızca Bir Eğitime Değil Birden Fazla Eğitime Bakman Lazım Çöp Eğitimlerde Var Sace CSS Nedir VB Bu Sebeble Tekbir Alan İçin 2 3 Kursa Bakman Gerekebilir Sağlam Bir Kurs Araştırmerhaba okul ıcın forum gıbı bır sıte tasarlıyorum ama cok bılgım yok ınternetten arastıra arastıra ogrenıyorum bırde yapay zekaya danısıyorum onerdıgınız kanal varmı html ve css ıcın
Yapay zeka ile gayet de yapabilir. Sıfırdan nasıl yaparım diye sorduğunda 6-7 adımda anlatacak ve en baştan sona tüm direktifleri uyguladığında gayet de çalışan bir site elde edebilir. Yapay zekayı ya hiç ciddi anlamda kullanmadınız ya da prompt mühendisliğiniz zayıf olsa gerek.Yapay Zekayla Bir Yere Kadar Gelebilirsin BTK Akademide Bizzat Hocaların Verdikleri Eğitimler Mevcut Gidip Bakarsın Ben 0 Bilgiyle Okul İçin Websitesi Oluşturacağım VB Bunlar Hayal Den İbaret Eğitimlere Bakmanız Gerekiyor BTK Akademide Yalnızca Bir Eğitime Değil Birden Fazla Eğitime Bakman Lazım Çöp Eğitimlerde Var Sace CSS Nedir VB Bu Sebeble Tekbir Alan İçin 2 3 Kursa Bakman Gerekebilir Sağlam Bir Kurs Araştır
Benim Demek İstediğim Hatasız Yapılamaz Dı Dostum Tek Başına Yapay Zekayla Bir yerlere Gelemez Ayrıca Bunun Prompt Mühendisliğiyle Alakası YokYapay zeka ile gayet de yapabilir. Sıfırdan nasıl yaparım diye sorduğunda 6-7 adımda anlatacak ve en baştan sona tüm direktifleri uyguladığında gayet de çalışan bir site elde edebilir. Yapay zekayı ya hiç ciddi anlamda kullanmadınız ya da prompt mühendisliğiniz zayıf olsa gerek.
Eğer şablonlar arıyorsan = LİNK buraya bakabilirsin onun dışında kodlamasız a yapmayı deneyebilirsin örnek wix vb hostıng sağlayıcıları hem yapay zeka ile hem sürükle bırak mantığıyla site yapabiliyorsun eğer bakmak istersen bu youtube kanalının sana yardımcı olabileceğini düşünüyorummerhaba okul ıcın forum gıbı bır sıte tasarlıyorum ama cok bılgım yok ınternetten arastıra arastıra ogrenıyorum bırde yapay zekaya danısıyorum onerdıgınız kanal varmı html ve css ıcın