Arkadaşlar Web Sitemden IPTV Yayın Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim Simdiden Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam IPTV Nedir Biliyorum Ama internet Uzerinden Nasıl Yayınını Yapabilirim Onu Sordum
+Güncel
İp Tv Nasıl Kurulur ?
Kutu üzerinde bulunan hdmi kablolar ile tv bağlantısını yapıyoruz bu kabloları genelde altın uçlu kablo olarak hediye bile veriyorlar altın uçlu olmasının nedeni , sinyal bağlantılarını daha hızlı iletmesidir. Kutu ile bağlantıları yaptıkdan sonra internet bağlantısınıda takıyoruz.
iptv server yayını yapan firma veya kişiler ile anlaşarak size kanal listesinin olduğu bir dosya göndereceklerdir. Bunun için internet üzerinden arama yaparak bulabilirsiniz. Bu kanal listesi link adreslerinden oluşmaktadır. bu link adresleri m3u8 uzantılı link adreslerinden oluşmaktadır.
Şimdi kanal listesinin olduğu link adresleri bir dosya şeklindedir. Bu dosya içinde bulunan tv listesini ücretli olarak alabilir veya ücretsiz olarak bulabilirsiniz.
Şimdi m3u uzantılı tv listesini iptv kutusuna aktarmanız yeterli olacaktır. Peki bu dosya iptv nasıl aktarılacak ? bunun için iptv kutusunun bir mac adresi mevcuttur. Bu mac adresi sayesinde senkronize ederek aktarmamız yeterli olacaktır.
Bu mac adresini öğrendikten sonra iptv markasının sitesi üzerinden mac adresini yazıyoruz ve dosya yükle adımlarından bilgisayarımızda bulunan m3u8 dosyalarını yükle dediğimizde kutumuza yükleyerek iptv üzerinden bu dosyaları aktarmış oluyoruz. veya usb bellek sayesinde bu dosyalarıda yükleme imkanı vardır. Tabiki bu iptv kutunun marka ve modeline göre değişir , aldığınız markaya göre dosyayı yükleme metot vardır.