Merhaba,Öncelikle konuyu açmadan önce araştırma yaptım fakat istediğimi tam olarak bulamadım.Neden ihtiyacım olduğunu belirteyim.Özel bir kurumda çalışıyorum.Web sitemizi dışardan bir firmaya yaptırdık(Ben bu yaptırıldığı dönemde firmada çalışmıyordum ).Yaptırıldığı zamanda sitenin güncellemesinide onlara bıraktıkları için siteye ait hiçbir bilgiyide almamışlar ne hosting ftp vs siteye erişebileceğimiz hiçbirşey yok.Sadece alan adı bizde.Durum biraz acil olduğu için hukuki süreç ile harcayacak zamanımız yok.Çalıştığımız firma ile anlaşmamızı sonlandırıcaz ama ödemeleri yaptığımız halde ne dosyaları nede host bilgilerimizi bizimle paylaşmıyorlar.Onlar bu siteyi yok etmeden önce benim siteyi indirmem gerekiyor.Ama her sayfasını .Kurumsal bir tanıtım sitesidir ilgilenen olursa linki özelden paylaşabilirim.Gerek forumumuzdan olsun gerek internetten araştırmamla bulduğum uygulamalar ya sadece indexi indiriyor yada hiç erişim sağlayamıyor.Ben bu sitenin her sayfasını düzgün kodlamaları bozulmadan nasıl indirebilirim.
Son düzenleme: