Web, Wpa ve Wpa2 sifresi kirma

kobrayasar

Yeni üye
18 Ağu 2011
3
0
Arkadaslar o kadar emek verdim 2 saatimi harcadım hiç bir yerden alıntı yapmadım ve capsli olarak wpa wpa2 kırmayı anlattım ama başlığı neredeyse sadece ben upluyorum neyse başlayabilirsiniz.

öncelikle söylüyorum her modemde işe yaramaz. sadece wps özelliği açık olan modemlerde işe yarar. kendim denedim ve başarılı bir sonuç elde ettim. sadece 10 saatinizi bilgisayar dışında başka birşeye ayırmanız gerekiyor tabi bu mümkünse. size herhangi bir program linki verip bunu indirin açın demeyeceğim. sadece backtrack 5 r2 adlı işletim sistemini indirmenizi isteyeceğim. yoksa yapamazsınız (küfür yasak -SiPaHi-)

öncelikle şunu belirteyim. ben sadece wpa/wpa2 şifre kırmayı anlattım ama etrafta eğer wps özelliği açık ve wep şifrelemesine sahip ağ varsa çok daha kolay kırabilirsiniz (10dk) wep kırma videolu linki burada https://tik.lat/YLLQV

evet şimdi başlıyorum. ilk olarak backtrack 5 r2 adlı linux tabanlı işletim sistemini indireceksiniz.

Downloads [url]https://tik.lat/E3gDF

bilgisayarı usbden açacaksınız. (bilgisayar açılırken del yada f2 tuşlarına basarak bios a girip 1. boot seçeneğine usbyi yazacaksınız zaten windows değil de backtrack açılacak) neyse açıldığında bir dos penceresi görünecek default seçeneğini seçip yaklaşık 1dk bekleyeceksiniz.

root@root yazısına geldiğinizde startx yazıp yine bekleyeceksiniz.
caps1 https://tik.lat/OdqAU
caps2 https://tik.lat/WLDMP

backtrack açıldığında alttaki dos penceseri görünümündeki konsolu açıp;

1- "airmon-ng"

2- "airmon-ng start wlan0" (wlan0 benim interface sizinkinde ne yazıyorsa onu yazın genelde wlan0 olur eğer resimdeki gibi wireless chipset görünmüyorsa backtrack tarafından desteklenmiyor demektir hemen bir bardak soğuk su için ve windows a geri dönün.)

3- capsteki gibi "monitor mode enabled on mon0" yazısını gördüğünüzde her şey yolunda demektir.
caps https://tik.lat/L1Qjs

4- "wash -i mon0 --ignore fcs" yazıyoruz ve etraftaki wps özelliği açık olan modemleri arıyoruz. bulduğumuzda oradaki "wps locked yazısının altında "no" olduğuna emin olmamız lazım. yes ise onu kıramazsınız demektir. ctrl + z ye basarak aramayı bitiriyor ve ardından o ağın "bssid" adresini bir yere kopyalıyoruz.
caps https://tik.lat/qGkqG

5- sıra kırmaya geldi. şu komutları yazıyoruz.

"reaver -i mon0 -b [kopyaladığın bssid adresi] -vv"

caps1 https://tik.lat/U0KKd
caps2 https://tik.lat/ny0jh

bundan sonra bilgisayarı kendi haline bırakın. hiç oynamayın oynatmayın bilgisayar modeme ne kadar yakın olursa o kadar çabuk şifreyi kırar. şifreyi kırmak yaklaşık 10 saat sürüyor. kırdığında da ekranda şöyle bir yazı yer alacak.

[+] pin cracked in 13473 seconds
[+] wps pin: ’pin numarası′
[+] wpa psk: ‘wireless şifresi’
[+] ap ssid: ‘modemin adı’

caps My WordPress Website | Just another WordPress site
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
90
34
Gökyüzü
Çok uğraşmışsın.Evde internet yok kopyaladım evde okucam.Programı da indirdim.Eğer ollrsa bütün gece uyuyana kadar dua edecem sana söz.
 

themarina

Katılımcı Üye
7 Ağu 2011
478
0
mahşer
kardeşim bende wash kısmında enter yaptığımda wash not found gibi yazı geliyor ve hiçbirşey bulamıyor yardımcı olursan sevinirim saygılarımla...
 

justen33

Yeni üye
5 Ara 2007
19
0
şifreyi kırdıkta nasıl güvenli giriş yapabilirim...yani bnm mac ip gibi bilgilerime ulaşmaması için bir önerisi olan varmı?
 
1 Mar 2012
204
1
mars
şifreyi kırdıkta nasıl güvenli giriş yapabilirim...yani bnm mac ip gibi bilgilerime ulaşmaması için bir önerisi olan varmı?

farketmez farketse bile bişey olmaz en fazla şifresini değiştirir polise şikayet etse bile bişey olmaz polis ilgilenmez :D


tabi fazla abartıp 10 yerden indirme filan yaparsan adam huylanır emin olmasada değiştirir şifreyi :D
 

justen33

Yeni üye
5 Ara 2007
19
0
farketmez farketse bile bişey olmaz en fazla şifresini değiştirir polise şikayet etse bile bişey olmaz polis ilgilenmez :D


tabi fazla abartıp 10 yerden indirme filan yaparsan adam huylanır emin olmasada değiştirir şifreyi :D

haklısın ama bendeki şans çok kıl birine denk gelirim adam da üşenmez şikayet eder :)
önlem olarak ne yapabilirim geçen sitede dolanırken görmüştüm ama şuan bulamıyorum...hacklediğiniz internete iz bırakmadan girme şeklinde birşeylerdi? varmı bildiğiniz bir yöntem
 

hanzir

Yeni üye
26 Eyl 2012
7
0
Arkadaş konuyu açmış çok güzel de arada sırada da konuyu kontrol etsen de soruları cevaplasan...!!!!
 

hanzir

Yeni üye
26 Eyl 2012
7
0
kurda sormuşlar ensen neden kalın diye kurt da demiş kendi işimi kendim yaparımda ondan.... wash: command not faud yazısıyla karşılaşan arkadaşlar aşağıdaki linten önce reaver 1.4 dosyasını indirin....

code.google.com/p/reaver-wps/

ben indirdim deniyom bakalım 15 dakika oldu bişi olmadı daha...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.