WebSite Hack!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tubi22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tubi22

Yeni üye
Arkadaşlar Yardımınıza İhitiyacım Var...Sitede çoğu yeri gezdim benmi göremedim yoksa etkisiz dosyalar falanmı buldum bilmiyorum.Öncelikle hacker tabiriyle Websitelerin açıklarını bulup veya çökerterek hacklıyorsunuz ya.Benimde Bu konuda bir sorum olucak.
Birazda Olsa Bilgim var.Websiteyi hackleyip hani HACKED FALAN YAZIYORSUNUZ YA.Nasıl yazıyorsunuz Öğrenmek istiyorum link atmanız yeterli...

Not:Lütfen Konuyu Kapamayın Gerekli Kaldığım İçin Açtım!!!

Dipnot:Aradım Bulamadım Onun için Açtım Konuyu.

Kardeşim İndex Kodları Hazırlıyorsun. Bunun İçin Gerekli Programlar Var.
İndex Hazırlayıcı v1.1 Tavsiye Ederim.
Sonra Not Defterine O Kodları Yazıp index.htm Olarak Kaydediyorsun.
Ve İndex Hazır :)

Öncelikle kendine bir index hazırlarsın sonra açığı bulduğun siteye patlatırsın indexi.

Arkadaşlar Flood Yapmış Oluyorum Ama Bi Sorum Daha Olucak.Ben Bu Sitenin index=php? fln olduğunu nereden anlayacam elimde çok dorks var hepsini tek tek denicemmi yav :(

newsDetail.php?id= güncel dork arkadaşım googlede aratır 10. sayfadan başla havijde tara acık bulursa girersin ok yinede anlamadım dersen hemen videosunu cekeyim

Çok Saolasın Vallahi Arkadaşım Videosunu Çekersen çok makbule geçer her videoda hazır site bulmuşlar yapmışlar ben kendi istediğim siteyi çökertmeye çalışıyorum onların yazdıkları dorklarla yani :( Söylemek istediğini anladım ama biraz daha analtırsan iyi olur yardımın için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.