Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neredeyse hepsini wapiti,skifpish,nikto,vega,whatweb.. ve niceleri hiç biri test ettiğim sitedeki o sql açıklı url yi bulamadıHangi araçları denedin ?
tek başıma yapıyorum her şeyi ekibim yok bu çok uzun sürerMerhaba:
Manuel açık aramayı deneyebilirsiniz, böylelikle hemde işin mantığını kavramış olursunuz, sizin için daha iyi olur.
Ekibe neden ihtiyacın olsun, tek başına'da yapabilirsin. Zamanım gidicek diyorsan maalesef, bu tür işlerde zamanın gidicek, tabi güzel sonuçlar elde etmek istiyorsantek başıma yapıyorum her şeyi ekibim yok bu çok uzun sürer
Otomatik olarak bulmanı sağlayacak güzel programlar var tabi ki ama manuel her zaman iyidir. Burp suite ve Acunetix öneririm bentek başıma yapıyorum her şeyi ekibim yok bu çok uzun sürer
sql site veya shell sokmak kolay ama ekipsiz özgüvenim olmuyorEkibe neden ihtiyacın olsun, tek başına'da yapabilirsin. Zamanım gidicek diyorsan maalesef, bu tür işlerde zamanın gidicek, tabi güzel sonuçlar elde etmek istiyorsan.
Ekipten daha çok, dost biriktir yanındasql site veya shell sokmak kolay ama ekipsiz özgüvenim olmuyor
zap evet denedim aslında bir yer var panel sitesi türk verilerini sızdıranlar varya discordda gördüğümüz o siteye girmek istiyorumzaproxy denedin mi? eğer genel bir zafiyet taraması yapacaksan öneririm. sunucu tabanlı değil web tabanlı bir tarama yapar. xss, sql, rce vb. açıkları gösterir.