Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle hemen öyle index fln hayal zafiyet biliceksin admin paneli içinde breacher gibi programlar kullanacaksın yenisin belliki burdakiler yardım eder sanaMerhaba bir sitenin admin panelinin linkini nasılbulabilirim ve admin panele girdiğimde ordan index atamıyorum nasıl yapabilirim. Shell gibişeyler duydum ama hiçbir bilgim yok gerçekten lütfen biraz bilgi verebilcek biri varmı? iyi günler .
Açık bilgin olması gerekli sitenin admin panelini ve giriş bilgilerini bulup siteye Shell soktuktan sonra İndex kodunu enjekte etme işlemi açık a göre değişir mesele örnek olarak SQL acıklı bir sitenin admin panel giriş bilgilerini bulmak icin sqlmap kullanman gerekir web sitesinin içine girdikten sorna Shell dediğimiz işlem yetki artırımı için gereklidir siteye Shell i soktuktan sonra İndex kodunu enjekte edebilisin böylece site hacklenmis sayılır SQL açık sadece bir tane örnek olarak verdiğim açık türü başka açık türlerini öğrenmen senin için İyi olucaktirMerhaba bir sitenin admin panelinin linkini nasılbulabilirim ve admin panele girdiğimde ordan index atamıyorum nasıl yapabilirim. Shell gibişeyler duydum ama hiçbir bilgim yok gerçekten lütfen biraz bilgi verebilcek biri varmı? iyi günler .
shelli nerden bulcam ve bunun yapılışını aynı mala anlatır gibi anlatırmısın çünkü nasıl yapcağıım gerçekten bilmiyorum elimde admin girişi olan bir site var ama php soktuğum halde hiçbirşey elde edemiyorum shell yükledikten sonra ne yapcağımıda bilmiyorum anlatırsanız iyi olur iyi günlerAçık bilgin olması gerekli sitenin admin panelini ve giriş bilgilerini bulup siteye Shell soktuktan sonra İndex kodunu enjekte etme işlemi açık a göre değişir mesele örnek olarak SQL acıklı bir sitenin admin panel giriş bilgilerini bulmak icin sqlmap kullanman gerekir web sitesinin içine girdikten sorna Shell dediğimiz işlem yetki artırımı için gereklidir siteye Shell i soktuktan sonra İndex kodunu enjekte edebilisin böylece site hacklenmis sayılır SQL açık sadece bir tane örnek olarak verdiğim açık türü başka açık türlerini öğrenmen senin için İyi olucaktir
peki nerelerden öğrenebilirim hocamShell yardımı ile atılıyor siteye admin olarak giriş yaptığın zaman shell enjekte edersin gerekli kaynak kodlarını görürsün gereken yere gereken indexi basarsın. Genelde kaynak kodları public_html kısmında olur.
Herhangi bir fikrin yok shell miymiş neymiş diyorsun ve hemen web hacking yapmak istiyorsun. Web temellerini öğrenmeden, web mantığını öğrenmeden bu işleri yapamazsın. Web hacking de bildiğin tek şey açıklardır. Açığı bulursun ve girersin izlediğin videolar sana bunu öğretmiştir. İşler öyle yürümüyor. İzlediğin filmlerde 2 tane tuşa basarak hacking yapılmıyor.
HTTP, HTTPS, SSL/TLS Simetrik ve Asimetrik şifrelemeyi bilmezken. Client-Side tarafından Server-Side tarafına giden isteği bilmezken. Hashing algorithms gibi konuları bilmezken. Frontend, backend gibi konuları bilmezken. Arasındaki farkları bilmezken, nasıl iletişim kurduklarını bilmezken web hacking yapamazsın. http requestleri bilmiyorken hacking yapamazsın.
Önce eğitim al, normal web development eğitimi çünkü hack ile yazılım aynı şeyler ayrı şeyler değiller. Yazılım bilgisini kötüye kullanmaktır hack. Matematiği iyi olan birisi istatistik ve olasılık bilgisini kullanarak kumarda iyi paralar kazanabilir anlıyor musun mantığı? Önce iyi bir eğitim al.
internetpeki nerelerden öğrenebilirim hocam
?
iyi günler
shelli nerden bulcam ve bunun yapılışını aynı mala anlatır gibi anlatırmısın çünkü nasıl yapcağıım gerçekten bilmiyorum elimde admin girişi olan bir site var ama php soktuğum halde hiçbirşey elde edemiyorum shell yükledikten sonra ne yapcağımıda bilmiyorum anlatırsanız iyi olur iyi günler
Bundan iyi cevap bence yokturinternet
Güzel reklamSancak Ofansif Savunma Kulübü (Alımlar AÇIK)
[=] Cyber Security, Yazılım, Programlama, Web Design ve Deface kategorilerini canlandırmak, [=] Bu kategorilerin alt kategorilerindeki başlıkları belirleyerek araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, [=] Yapılan Ar-Ge vb. çalışmaları kapsamında forum içerisinde yararlı konular oluşturmak...www.turkhackteam.org
Bu kulübe bir gozgezdirmeni öneririm web tasarım hacking faaliyetleri hakkında bilgi barındıran bir yer
Birçok alanda uzman sayılırım reklamda bu alanlar arasında galibaGüzel reklamhocam olur sizden D:
peki birşey daha sorucam shell yüklemek için phpmi gerekirSancak Ofansif Savunma Kulübü (Alımlar AÇIK)
[=] Cyber Security, Yazılım, Programlama, Web Design ve Deface kategorilerini canlandırmak, [=] Bu kategorilerin alt kategorilerindeki başlıkları belirleyerek araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, [=] Yapılan Ar-Ge vb. çalışmaları kapsamında forum içerisinde yararlı konular oluşturmak...www.turkhackteam.org
Bu kulübe bir gozgezdirmeni öneririm web tasarım hacking faaliyetleri hakkında bilgi barındıran bir yer