WeChat Kullanan Var Mı?

26 Ağu 2022
23
6
Saygı değer arkadaşlar çok uzun zamandır wechat isimli bir uygulamaya girmeye çalışıyorum ama bir Çinli tarafından karekod doğrulaması lazım daha da açayım uygulamaya kaydolmak için daha önceden kaydolmuş bir kişi tarafından benim ekranındaki karekodu taraması lazım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,551
837
Semerkant
Merhabalar,

Birini bulabileceğinizi veya birinin size vereceğini düşünmüyorum. Lakin turistik yerlere gidip kullanan bulmak veya ablo gibi uygulamalar ile yabancılardan almayı denemeniz daha hızlı olur gibime geliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.