YusufVCR Yeni üye Katılım 31 Ara 2014 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Kredi 0 7 Şub 2015 #1 MERHABA ARKADAŞLAR Sürekli bu hatayı alıyorum zarzor girebiliyorum tarayıcılara en son java güncellemiştim ardından hep bu hatayı vermeye başladı.
MERHABA ARKADAŞLAR Sürekli bu hatayı alıyorum zarzor girebiliyorum tarayıcılara en son java güncellemiştim ardından hep bu hatayı vermeye başladı.
thejack Uzman üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 1,469 Tepkime puanı 43 Konum Heryerdeyiz Kredi 0 7 Şub 2015 #2 Başlat > çalıştır> regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştir bir daha aynı hatayı almıcaksın Başarılar dostum sonucu beklıyorum. Son düzenleme: 7 Şub 2015 Oyla 0 Downvote
Başlat > çalıştır> regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştir bir daha aynı hatayı almıcaksın Başarılar dostum sonucu beklıyorum.
YusufVCR Yeni üye Katılım 31 Ara 2014 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Kredi 0 7 Şub 2015 Konuyu başlatan #3 çok sağol sorunum çözüldü teşekkürler. Oyla 0 Downvote
thejack Uzman üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 1,469 Tepkime puanı 43 Konum Heryerdeyiz Kredi 0 7 Şub 2015 #4 YusufVCR' Alıntı: çok sağol sorunum çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Çözüm bizim işimizzz dostumm iyi forumlar başarılar dilerim. Oyla 0 Downvote
YusufVCR' Alıntı: çok sağol sorunum çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Çözüm bizim işimizzz dostumm iyi forumlar başarılar dilerim.
YusufVCR Yeni üye Katılım 31 Ara 2014 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Kredi 0 7 Şub 2015 Konuyu başlatan #5 Dostum kusura bakma çözülmüştü ama nedense Hatayı birdaha vermeye başladı. Oyla 0 Downvote