Whaff Rewards Detaylı Anlatım.

kralbaba132

Yeni üye
21 Haz 2015
26
0
WHAFF REWARDS

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Arkadaşlar günümüzde bir çok kişinin geçim kaynağı haline gelen whaff rewards'dan dilim döndüğünce bahsetmeye çalışacağım.

NOT: Bu arada bu uygulamayı sadece android işletim sistemine sahip olanlar kullanabilir.

KURULUM:1) Google play store'dan Whaff Rewards indiriyoruz.
2) Uygulamaya giriş yapıyoruz.
3) Ardından invite kod bölümü gelecektir.Buraya BR25499 kodunu yazarak giriş yapıyoruz başlarken 0.50$ kazanmış olursunuz .

1)Premium Picks:Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para kazanırsınız.

2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.

3)Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.


Kazandığınız paraları istediğiniz şekilde harcamaya açık bir uygulama arkadaşlar.İster oyun kartları,steam kodları vs. paypaldan da nakit olarak alabiliyorsunuz.


ÖDEME YÖNTEMLERİ:
1-Xbox Live Grid Card
2-Amazon Grid Card
3-Google Play Grid Card
4-Steam Grid Card
5-Facebook Grid Card
6-İTunes Grid Card
7-PAYPAL
 

kralbaba132

Yeni üye
21 Haz 2015
26
0
JustWach Kardeşim yalan söylediğin her yerden belli . Bi kere o sitede TL para birimiyle ilgili hiç bir şey geçmiyor. Dolar üzerinden ödeme yapıyorlar. İkinci olarakda mılletın konu altlarında yorumlarınla baltalamaya calısma bır daha...
 

izmirakrepi45

Katılımcı Üye
18 Ocak 2011
406
1
İzmir
Arkadaşlar büyük beklentileri olanların denemesini tavsiye etmem aylık zar zor 10$ biriktirebilirsiniz veya bir websitenizde sağlam bir kitleniz varsa onlara konu açarak bilgilendirirseniz o ayrı konu 2 hafta önce bir blog açtım bu uygulama adına ve günlük hit 60-70 arası farklılık gösteriyor günde 5-6 referans kodu giren oluyor günlük 1.5 veya 2.5 dolar kazancım oluyor. Tavsiyem benim yaptığımın türde kazanç sağlıyabilirsiniz.

Bu arada @kralbaba132 Davet kodunun $0.50 kazanç vermeğini sende biliyorsun bu çakallıktan vazgeçmelisin artık kimse saf değil. :) $0.30 Kazanç veriyor Buda benim Davetiye Kodum : BR12242 İsteyen bu kodu girebilir $0.30 hem bana hem size :)
 

kralbaba132

Yeni üye
21 Haz 2015
26
0
Ödeme yapmadıklarının kanıtı var mı adrenalin2015 ?? 10.50 $ aşşağısına zaten ödeme yapılmıyor
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Bu uygulama indirip kurma tarzı işlerden hep çekinmişimdir. İndirip kurduk tamamda, 10 saniye açık tuttğumuzu nasıl anlıyorlar.
 

kralbaba132

Yeni üye
21 Haz 2015
26
0
Arkadaşlar Uygulama son derecelı guvenlı mılyonlarca ınsan kullanıyor . Turkler de var. Benım suana kadar 5 $ var ve bu mıktarı 3.5 günde yaptım gayet basit
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.