Whatsapp Çöktürme Kodu

M4RKOV4

Üye
1 Ara 2018
172
1
sen daha önce kullanmamışsın bu kadar belli etme -_- o son zamanlarda çıkan gülücüklü koddan bahsediyorsan eğer bilgisayarının sağlam olması gerekiyor telefondaki aynı etkiyi bilgisayarında da yapar ;)

gülücüklü değil ya örnek vereyim
F.S.G.H.S.F.G.S.G.JH.S.D.D.S.W.S.G.S.A.G.S.G.S.
1.2.0.1.0.1.0.1.0.1.0.1.0.10.1.0.1.0.1 GİBİ ama baya uzun
 

TheHackMe

Yeni üye
1 Ara 2018
8
0
benim taktigim mükkemmel işliyor fakat güclü bir pc ihtiyacın var ilk önce termuxtan brute force için 6 haneli sayılar oluştur toplamda 110 milyon sıra yani 660 milyon sayı oluşturcak bunu kopyala whatsapp webden yolla 2-3 defa istedigin kişiye hesap pert denendi ve çalışıyor ama pc kafayıda yiyiyor aralarına pass listi oluştururken sayı yerine #$½£#> bunu yaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.