WhatsApp Hack! Hedef Kişinin Mesajlarını Okuyun, Mesaj Atın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Whatsapp bu açığı kapattı

Türk insanı neden böyle arkadaş yahu. Bir şeyi yapamadığı zaman sorun hiç kendisinde değil de neden hep yaptığı işte oluyor?

"- Hanım bu televizyon açılmıyor?
- Bozuktur o bey geri verelim."

"Whatsapp bu açığı kapattı"

Bu da en kıl olduğum laf. Bu bir açık mı bir kere onu düşünün? Kapatılma işlemi şöyle olur, hesaplar mac adresi yerine daha kişisel bir bilgi ile ilişkilendirilir ki macten daha kişisel bir bilgi kalmadı cihazda. He, IMEI diye zıplamayın, eğer IMEIye göre ilişkilendirilse Whatsapp databaselerinde milletin IMEIsi geziyor diye olay çıkar bu bir. Neden mac te olay yok, çünkü mac adresinin pek fazla bir numarası yok. Ama IMEI, hayır dostum, IMEI ile neler neler yapılır. Kaçakçı işi biraz araştırın.

İkincisi, IMEI aşırı derecede kişisel bilgidir uygulama izinlerine de yansır ve skandal olur.



Kısaca işin özüne gelirsek, ne olur, bir daha "bu açık kapandı yeaa" gibisinden mesajlar yazmayın. Yapamadıysanız yapamadınız zorlamayın 100% demedim ben! Hedef telefona androrat atın vs.. Whatsapp web ile pcden darkcomet ile bağlanın felan. İmzamda mevcut ordan da yapabilirsiniz.

Tek şeye bağlı kalmayın, ALTERNATİFLERİ ARAYIN!!!...
 

TogoLegend

Uzman üye
14 Eki 2013
1,060
0
Symbian telefonlarda ise rompatcher plus ile de mac adresini değiştirip whatsapp uygulamasını bypass edebilirsiniz.
 

IMaddoxI

Yeni üye
10 Eyl 2015
18
0
Ya Whatsapp IN program içinde kendi mac adresi gibi kodu varsa mesala ilk defa whatsapı kuran biri 05411111111 numarası ile doğrulama yaptığında program kendine ait bir mac gibi bişi oluşturursa bunu öğrenmemiz gerekir ama o da şuan için imkasız :D
 

kanqrell

Yeni üye
20 Eyl 2015
1
0
Yaptım olmadı sim kartını çıkarıp yaptım yine olmadı acaba doğrulama kısmı bypass edilecek derken bypass işlemini bizmi yapıyoruz orada yapıyorsakta nasıl hallediyoruz yardım ederseniz sevinirim
 

FEHOR

Uzman üye
19 Eyl 2015
1,748
0
Cyber Secure
Evet Bir Arkadaşımın Mac Adresini Aldım herşey tamam ama onaylıcaz diyor sim kartıda cıkardım ama yinede onaylıcaz diyor. OK'a basarsam eger ona mesaj gidermi ?
 

KodAbi

Uzman üye
17 Ağu 2015
1,846
0
Konya
Sen Varya Adamsııınn Cok Yararlı Bir Konu Cok Tesekkür Ederim Sevglimin Mesajlarını Okuyom Suan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.