WhatsApp Hack! Hedef Kişinin Mesajlarını Okuyun, Mesaj Atın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byMuSTy35

Yeni üye
15 Eki 2015
7
0
paylaşımın için teşekkürler, emeğine sağlık. bende s3 var root problemi yaşamıştım. önce onu yapabilmem lazım. bir de karşı tarafın teli iphone 5. iphone olmasında bir problem yok sanırım?
 

alpoha19

Uzman üye
23 Haz 2015
1,542
0
Gayet guzel fakat whatshap numarasini yazdiktan sonra dogrulama kodu gidiyor. He sim kartini cikar diosun ama ozamanda wifi baglanilmiyor. Wifiye baglanamazsa veri agini ac diyorsun ama sim karti takili degilken veri agi acilmaz? Anliyavaginiz son aşamada tokezlersiniz..
 

alpoha19

Uzman üye
23 Haz 2015
1,542
0
Tum yorumlari okudum yapamayan adamlar sagol tesekkurler diyerekten post kasiyor. Bari insanlari yaniltmayin..!! Bu konuyu yaklasik 1 aydie inceliyorumm gercekten mantik cok guzel fakat mac adresi degistirdikten sonra dogrulama kodu geliyor. Whatshap bu konuda uyandigina dair bir belirtidir bu..

Bu arada musileno hocam bak burda kac kisi yapamamis yapan var diyorsunda yapanlarin kac kati da yapamayan var.. Demekki anlatimds bisey eksik veya bu artik ise yaramiyor veya dedigin gibi whatshap bu maç adresi konusunda uyandi.
Konuyu onlarca kez tekrar okudum ellerinize saglik cok manyikli ama bu artik ise yaramaz eskide kaldi.
 

muttalip02

Yeni üye
23 Eki 2015
1
0
bu konu benim için çok önemli ve acil ben bir türlü beceremedim rica etsem bana ulaşır mısınız gercekten cok acil edt.İletişim Adresi - Forum Kuralları
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.