Whatsapp Hack

Cihanos

Üye
19 May 2016
51
0
Malatya
Arkadaşlar whatsapp mesajlarını okumak için mSpy tarzı casus yazılımlar kullanmak şart mı yoksa daha basit bi yöntem var mı çok lazım, yorumlarınızı eksik etmeyin, şimdiden teşekkürler :)
 

Cihanos

Üye
19 May 2016
51
0
Malatya
whatsapp uçtan uca şifrelemeden bahsediyo 3-5 dosya araklamak ile mesajlar okunsaydı ohoo :D rootsuz telefonda okuyamazsın mesajları.

Rootlu zaten telefon, ayrıca Databases deki dosyalar sohpet yedeği... Viewer de o sohpet yedeği dosyalarını açan bi uygulama. Bu konunun uçdan uca şifrelemeyle bi ilgisi yok teşekkürler yinede yorum için.
Başka bi önerisi olan?
 

RascooHR

Yeni üye
20 Kas 2015
33
0
kardeşim aynı wi fi ye bağlan ya da internmet paketini paylaş senin wi fi ne bağlansın mac adresini öğren. sonra mac adresini onunkiyle aynı yap. onun wp sine iki telefondan hem sen hem de o giriyor. zor ama diğerlerine gore daha kolay
 

Teknopat55

Üye
24 Eyl 2016
159
0
kardesım wp gırmek ıcın once mac adresını konrol edıo karsıdakı kısının mac adresını alıp bazı programlarla kendı telefonundakı mac adresıyle deıstırırsen karsıdakı kısının wp sıne gırersın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.