Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar WhatsApp durumlarda atılan videoları izleyemiyorum
"Video oynatılırken bir hata oluştu" diyor. Başka telefondan aynı durumu(videoyu) sıkıntısız izleyebiliyorum. Sorun neden olabilir. En güncel sürümünü kullanıyorum
Merhaba Değerli Üyemiz Bu Makale Size Yardımcı Olucaktır İyi Forumlar
WhatsApp Video Sorunu Nasıl Çözülür?
Bu sorunun ilerleyen zamanlarda WhatsAppa gelmesi beklenen güncellemeler sonucunda çözülmesi beklenmektedir, lakin sizler diğer bir yol ile bunu rahatlıkla çözebilirsiniz. İlk etapta, WhatsApptan size gelen videoyu indiriniz. Videoyu açtınız da bu video oynatılamıyor hatası alacaksınız. Bu hatayı gördükten sonra telefonunuzun Galeri kısmına giderek buradan WhatsApp Video kısmına dokunun ve videoyu oynatmaya başlayınız. Ayrıca WhatsAppın video oynatamama sorununu yetkili kişilere telefon modeliniz ile birlikte ileterek kısa sürede çözülmesini sağlayabilirsiniz, WhatsApp ile iletişime geçebilmek için [email protected] adresine mail atmanız yeterli olacaktır.
WhatsApp video sorunu için bir diğer alternatif yol ise Web WhatsApp seçeneğidir. Sizlere gelen WhatsApp videolarını Web WhatsAppa bağlanarak, Web WhatsApp üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz Kaynak:https://bilgitoplulugu.org/whatsapp-video-oynatilamiyor-sorunu/