Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi cihazımda virüs denedim hocam fakat google play yüklemeye izin vermedi google play veya başka bir taramalara takılmayan bilfigin bir virüs varmıdırEskisi kadar kolay değil artık . Eskiden bildirim göndermiyordu farkında olmadan sızıyordun. Şimdi en basit yolu whatapp web veya whatsapp business uygulaması. Ancak onlara giriş yaptığın zaman karşı taraf çok rahat farkedebilir. Dolayısıyla şu ara böyle bir şey pek mümkün değil gibi. Ama çok ısrarcıysan telefona atılabilecek trojan veya keylogger tarzı uygulamalar arayabilirsin.
Hocam günümüzde hack olaylarını en zorlaştıran nokta zaten güvenlik duvarları. Virüsü chromedan yüklemeyi dene , en olmadı sağlam bir sosyal mühendislik bulman lazım. Tamamen karşındaki kişiye bağlı buda.kendi cihazımda virüs denedim hocam fakat google play yüklemeye izin vermedi google play veya başka bir taramalara takılmayan bilfigin bir virüs varmıdır
anladım hocam teşekkür ederim vakitini ayırıgın içinHocam günümüzde hack olaylarını en zorlaştıran nokta zaten güvenlik duvarları. Virüsü chromedan yüklemeyi dene , en olmadı sağlam bir sosyal mühendislik bulman lazım. Tamamen karşındaki kişiye bağlı buda.