Whatsapp için sahte numara alma.

GhrikeMask

Katılımcı Üye
17 Nis 2019
504
31
Network
Merhaba 2 haftadır denemediğim yöntem kalmadı whatsapp için fake Numara almak istiyorum nası alabilirim hangi program ile alınır.

Yada alabilen varsa bana direk alabilir mi.
 

YTSKN

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
972
8
UnderGround
2nd phone number uzerinden alabilirsin
Sanal bi kart olustur papara üzerinden örneğin hesabında 1 TL olsun deneme sürümünü seç ordan denemeye ozel ucretsiz numaralar var numarayı aldiktan sonra google play üzerinden aboneligi iptal edin.
 

The VODKA

Uzman üye
8 Haz 2022
1,332
920
Ücretsiz uygulamalar var mı peki?
Zannetmem. Kimse babasının hayrına ücretsiz destek sağlamaz. Sağlasa bile güveneceğim bir uygulama olmaz. İnternete bile fake numara yazınca birçok numara çıkıyor. Telegram için kullanmak istesem bile yarın birgün başka biri aynı numara ile giriş yapacak. Bu nedenden dolayı sadece kendine ait bir numaranın olması daha mantıklı.
 

'Gustavo

Nature Cannot Be Controlled
12 Tem 2014
95
24
Dostum maximum 10 tl verip alabileceğin bir şey ücretsiz peşinde koşmaya değmez numara onay sms onay tarzı şeyler ile google üzerinden aratma yaparsan ücretli olarak yurtdışı numara satan türk siteleri var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.