Lütfen bilen biri WhatsApp izlemeyi ögretebilir mi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana Instagram dan falan detaylı bir şekilde anlatır mısınız lütfentelefonlar için ratlar var o ratları karşı cihaza sokabilirsen tüm telefon senindir.
Malesef yardımcı olamam çünkü telefonlar hakkında bilgi sahibi değilimLütfen bana yardımcı olabilir misiniz
O ratlar dediniz onu ben nasıl yapıcam bunu detaylı bir şekilde anlatabilir misinizMalesef yardımcı olamam çünkü telefonlar hakkında bilgi sahibi değilim
Forumda elbet vardır rat dediğim şey truva atı virüsüdür. Mesela bilgisayarlar için darkcomet rat var bu rat sayesinde bilgisayara erişimin oluyor ve istediğin herşeyi yapabilirsin eğer kurbanının bilgisayarı varsa ve whatsapp web bağlıysa bilgisayarına rat atabilirsin. Sorun şu telefona darkcomet rat kuramassın ve telefondan atamassın bu arada dikkat et darkcomet rat virüslü çoğu başka ratlarda var onlarada bakabilirsin sanal makineye kurman daha güvenli olur senin içinO ratlar dediniz onu ben nasıl yapıcam bunu detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz