Mobil Whatsapp nasıl sızılır? Mümkün müdür?

YwZ84

Yeni üye
20 Şub 2016
49
1
Selamınaleykum arkadaslar , arkadaslar bi baska kişinin whatsapp nasıl sızılır ? Karsı taraf cok uzakta ayrı ayrı sehırlerde kaliyoruz . Nasıl başarabiliriz ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

YwZ84

Yeni üye
20 Şub 2016
49
1
Cevap: Acil yardım !

QR okutmam ımkamsız ayri sehırlerde yaşiyoruz , uzaktan herhangı bı sey yapamayiz ? Acilen lazım .
 
Son düzenleme:

RW

Haftanın Moderatörü
26 Kas 2020
2,435
1,925
Konum
Cevap: Acil yardım !

Qr kodu okuturmak için yanında olmana gerek yok uzaktanda halledilir.

Yada kişinin telefonuna sızabilirsiniz.
 

Anonimbirix

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
781
167
Cevap: Whatsapp nasıl sızılır?

Selam Dostum Karşıdaki kişinin telefonuna rat virüsü atıp qr kodunu alabilirsin bunu biraz araştır fakat sana şöyle bir nokta söylüyorum ki okumadan geçme dostum adam şikayetçi olabilir rat programı virüslü olabilir bunlara çok dikkat et sakın ama sakın tehlikeye girme iyi forumlar.
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,621
440
TBMM
merhabalar dostum kişinin telefonuna virüs atarak bu erişimi saglayabilirsiniz sonrasında ister qr ister direk telefondan erişim saglayabilirsiniz
 

"Elif

Katılımcı Üye
8 Ara 2018
507
44
26
Merhaba, karşıdaki kişiye fiziksel bir erişiminiz yok ise farklı teknikler deniyerek kişinin cihazına uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. En basitinden sosyal mühendislik, phising yöntemleri temel bir bilginiz var ise kişiyi manipüle ederek hazırlamış olduğunuz siteye yönlendirerek hedefin Whatsapp hesabına erişim sağlayabilirsiniz.
Yukarıdaki işlem işe yarayacaktır ama hesaba giriş yaptığınızda kullanıcıyı hesabından atacaktır ve başka cihazda kullanılıyor uyarısı vericektir.

En yararlı yöntem casus yazılımlar..

Bir diğeri ise casus yazılımlar, bir takım araçlar (DroidJack, SpyNote, AndroRAT) ile hazırlamış olduğunuz casus yazılımı yine sosyal mühendislik senaryolarınız ile hedefin cihazına sızabilirsiniz. Lakin kişinin cihazına zararlı bir yazılım gireceğinden antivirüsü devreye girecektir. Burada zararlı yazılımınızı fudlama işlemi yaparak antivirüsleri atlatabilirsiniz.
 

YwZ84

Yeni üye
20 Şub 2016
49
1
Cevap: Acil yardım !

Çok teşekürler benım telefon ıPhone  dosya indirmem için indigilen dosyaları gormem için cydia lazım değilmi ? Yada bu işlemi pc den halletmek gerek .
 

DeathWarrior01

Uzman üye
14 Ocak 2021
1,745
1,097
Evren
Merhaba,
Ss7 attack yapabilirsin.Peki ss7 Attack Nedir?:
SS7 saldırıları, bir hücresel ağdaki ses ve SMS iletişimlerini tehlikeye atmak ve engellemek için SS7 protokolündeki güvenlik açıklarından yararlanan mobil siber saldırılardır. Ortadaki Adam saldırısına benzer şekilde, SS7 saldırıları kablosuz iletimlerden ziyade cep telefonu iletişimlerini hedef alır.

Ss7 attack whatsapp için nasıl yapılır:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=fDJ-88e_06A[/ame]

İyi forumlar...
 

'Saruca

Uzman üye
4 Ocak 2020
1,097
751
tnziel
Merhaba, bunun için bir sürü yol var diyebiliriz. En bilinen şey virüs atmaktır. Yani linux sistemde oluşturulan bir zararlı yazılımı karşı tarafa atmakdır. Msfvenom gibi toollar kullanabilirsiniz.
Ek olarak da artık "tıklama" olarak da virüs yayılabiliyor. Bunun için POP-UP virüslerine göz atabilirsiniz. POP-UP (reklam) virüsleri genellikle +18 ya da bahis sitesi görünümünde oluyor. Hangi siteyi ziyaret ederseniz edin çok alakasız reklamlar çıkıyor ve bu da POP-UP virüsüdür.

Ne gibi sorunlar yaratır;

Tarayıcınızda ilgisiz reklamlar
Ansızın açılan farklı sekmeler
Habersiz değişen tarayıcı başlangıç ana sayfası
Habersiz değişen arama motoru seçeneği
İstenmeyen Google Chrome uzantıları
Kaldırılamayan araç çubukları
Bilinmeyen sayfa ve reklamlara yönlendirme
Sürekli virüs bulaşma uyarısı
İlgisiz ve sürekli pop-up reklamları

Eğe virüsle alakalı daha çok bilgi edinmek isterseniz video ve konu linki;

https://www.turkhackteam.org/siber-...ve-payload-tipleri-siber-guvenlik-kulubu.html
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=U2qrIMnfZwk[/ame]
 

enddragon

Üye
12 Nis 2021
82
1
karşı tarafın telefonuna keylogger, sızıma, qr kod ile alabilirsin
bunların 2 si(keylogger ve qr kod)sosyal mühendisliğe girer sızma ise çoğunlukla kod bilgisi
 

fantazik11

Yeni üye
20 Eki 2009
9
0

Sword HC

Yeni üye
23 Şub 2021
16
1
Selamınaleykum arkadaslar , arkadaslar bi baska kişinin whatsapp nasıl sızılır ? Karsı taraf cok uzakta ayrı ayrı sehırlerde kaliyoruz . Nasıl başarabiliriz ?

Basit ve zararsız bir virüs yaparak bir dosyanın içine koy yani trojon yap sonra whatsapp veya mail üzerinde gönder dosyayı açtığı anda telefonun yönetimi sana geçer sende uzaktan kontrol ederek kiminle konuştuğuna baka bilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.