Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar whatsapp plus güvenilir mi ?
bunu kullanınca herhangi bi cezası var mı bide hatırlamışken wpden gelen mesaj bildirimlerin hepsinin logunu tutan sağlam program var mı
Güvenilir konusunda her uygulama ayni seviyede diyebilirim , ceza ya gelecek olursak anti ban özelliği var ( adi ni tam hatırlayamadım ) ondan bi sorun çıkacağını sanmıyorum kaç yıldır 2 hattım için de whatsap plus u kullanıyorum
Herhangi bi cezai işlem söz konusu değil bende kullanmıştım bi zamanlar, fakat güvenilirlik konusunda güvenilir denmez, evet bir çok özelliğe sahip fakat bilindiği üzere Google Play'den değilde dış kaynaklardan yükleyerek kullanılıyor mesela örnek vereyim.
İnternetten indirip Virüs Totalde tarattığım şu Apknın ne kadar güvenilir olduğunu sen hesap et
Google Play Store'dan Bildirim Tarihi isimli uygulamayı indirerek silinen mesajları okuyabilirsiniz. Uygulamanın çalışma mantığı şu şekildedir:
Gelen bildirimi otomatik olarak kaydeder ve bildirim silinse bile görmenize olanak sağlar.