WhatsApp plus virüssüz nerden indirebilirim. Birçok siteden indirdim fakat virüs Total da ve antivirüs uygulamasında kontrol ettiğim de virüslü demektedir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WhatsApp plus virüssüz nerden indirebilirim. Birçok siteden indirdim fakat virüs Total da ve antivirüs uygulamasında kontrol ettiğim de virüslü demektedir.
https://www.official-plus.com/download-whatsapp-plus/ adresi üzerinden güncel ve kaliteli Whatsapp Plus uygulamasını indirebilirsiniz. Bizzat kendim kullanıyorum ve memnunum. Ek olarak telefon numaranızı girip giriş yapınca zaten size yedekler için Google hesabınızı sorup hesaptaki yedeklerin olup olmadığını kontrol edecek, eğer varsa yedekleri aktaracaktır.
Merhabalar.
Whatsapp Plus Whatsapp'ın kendi sunduğu bir yazılım mı? yoksa yazılımcılar tarafından düzenlenmiş bir yazılım mı?
Dosya virüslüdür antivirüs programı izin vermiyor