Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel exploitler ile yapılır onlarda çok pahalı olur genelde zaten android cihaza rat atmak için bile izinleri vermen gerekir hele ki APK dosyasını bir PDF içine gömüp izinsiz çalıştırmak istiyorsan bunun sana çok sağlam bir bedeli olur.merhaba tht ailesi merakımdan soruyorum whatsapp veya telegram gibi uygulamarda pdf dosyası ile telefon ele geçirmek kolaymı nasıl yapılabilir ek olarak bilğiniz güncel ve bedava mobil rat programı varmı
metasploit ile bir rat oluştur ve setoolkit ile pdf in içine saklamerhaba tht ailesi merakımdan soruyorum whatsapp veya telegram gibi uygulamarda pdf dosyası ile telefon ele geçirmek kolaymı nasıl yapılabilir ek olarak bilğiniz güncel ve bedava mobil rat programı varmı
teşekürler hocam bu değerli bilgi icinAyrıca bir link atarsanız ve okundu olarak mavi tik gelirse o linke tıklamış sayılıyor ve bu şekilde linke girmeden cihaz bilgilerini çekebilirsin
hocam ben mi yanlış biliyorum bu pdf sadice win 8 lerde calışıyormetasploit ile bir rat oluştur ve setoolkit ile pdf in içine sakla
bu videoyada bakabilirsin
Bu çok eski sürümlerde çalışır ayrıca artık playprotect yakalıyor bunları.metasploit ile bir rat oluştur ve setoolkit ile pdf in içine sakla
ben normalde başka şekilde yapıyorum ve uzun zamandır yapmadım hangi toolu kullandığımı hatırlayamadım o yüzden bunu attım yani bu vidyoya göre hiç denemedim yani bilemiyorumhocam ben mi yanlış biliyorum bu pdf sadice win 8 lerde calışıyor
Whatsapp üzerinden düz rlo çalışmaz hocam content type degisitilir bir nevi oradaki veri pdf yazsa da altta apk olarak uyarı çıkar ilgili zararlı apk ya tikladigi anda installer seçeneği çıkar yine.metasploit ile bir rat oluştur ve setoolkit ile pdf in içine sakla
Zaten o izinleri almadan bağlantıda alamaz.Whatsapp üzerinden düz rlo çalışmaz hocam content type degisitilir bir nevi oradaki veri pdf yazsa da altta apk olarak uyarı çıkar ilgili zararlı apk ya tikladigi anda installer seçeneği çıkar yine.
Uğraş sonrasında olur. Sosyal mühendislik, rat kendi fikirlerini de kullanırsan neden olmasın, forumda bunun konusu döndü bir ara. Apk uygulama ile karşı tarafa indirdip ki burada sosyal mühendislik devreye giriyor, gerisi çorap söküğü gibi...merhaba tht ailesi merakımdan soruyorum whatsapp veya telegram gibi uygulamarda pdf dosyası ile telefon ele geçirmek kolaymı nasıl yapılabilir ek olarak bilğiniz güncel ve bedava mobil rat programı varmı