WhatsApp resmi olmayan uygulama hatasi veriyor telefonuma yeniden program attırdım root yada costum rom falan yok telefonun imeini bile degistidim başka numaraların whatsapplarina giriyor telefonum ama benim numarama girmiyor başka bir telefonun whatsapinda telefon numaram giriş yapıyor kök eksik hatası var telefonumda neden kendi whatsapima giremiyorum telefonda ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
1-Öncelikle WhatsApp’ın Resmi Sürümünü Kullanıyor musunuz?
Eğer modlu bir WhatsApp sürümü (GB WhatsApp, FM WhatsApp gibi) kullanıyorsanız, WhatsApp bunu engellemiş olabilir Ve engelledide.
Çözüm: Play Store veya WhatsApp'ın resmi sitesinden orijinal WhatsApp’ı indirip kurabilirsiniz.
2-Telefonun Yazılımı (IMEI Değişimi ve Program Atma)
Telefonu sıfırlamış, IMEI değiştirmiş ve farklı numaraların WhatsApp’ına girebildiğini söylüyorsunuz. Bu, telefonun kimlik doğrulama sisteminde bir sorun olduğunu gösterebilir.
Çözüm: Farklı bir internet ağına bağlanarak veya VPN kullanarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
3- WhatsApp Hesabı Geçici Olarak Engellenmiş Olabilir
Eğer WhatsApp, bu numarada anormal aktiviteler fark ettiyse (çok fazla cihaz değişimi, sık giriş-çıkış vb.), numara geçici olarak engellenmiş olabilir.
Çözüm: WhatsApp’ı açmaya çalıştığında bir hata veya uyarı mesajı alıyor mu? Eğer numara geçici olarak yasaklandıysa, birkaç saat bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
4- Cihaz Kimliği ve Root Kontrolleri
Herhangi bir root veya custom ROM olmadığını söylüyorsunuz ama sistem dosyalarında eksik dosyalar olabilir.
Çözüm:
Telefonu sıfırlayıp en son sürüm yazılımı yükleyip tekrar deneyebilirsiniz
Eğer hâlâ çalışmazsa, başka bir Android telefona SIM kartını takıp WhatsApp’a giriş yapın. Eğer giriş yapabiliyorsanız, sorun telefondan kaynaklıdır.
5- Destek Almak İçin WhatsApp ile İletişime Geçebilirsiniz
Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, WhatsApp destek ekibine bir e-posta atarak durumu açıklayın:
[email protected]
Destek talebinde şu bilgileri vermeniz iyi olur:
WhatsApp’ı yüklediğiniz cihaz modeli
Hangi hatayı aldığınız (ekran görüntüsüyle)
Daha önce cihazınızda yaptığınız işlemler
Eğer hâlâ düzelmezse, büyük ihtimalle WhatsApp numarayı güvenlik nedeniyle kara listeye almış olabilir. Bu durumda farklı bir telefon veya farklı bir numara kullanmanız gerekebilir umarım yardımcı olmuşumdur.
iyi Forumlar Dilerim.