Mobil Whatsapp sohbetten silinen belgeyi kurtarma ?

sefa02

Katılımcı Üye
25 Haz 2016
564
2
Topraktan
Whatsapp"ta docx ve ppt uzantılı iki belgeyi silerken "Bu sohbetteki medyaları sil" tikini işaretleyerek sildim. Bu yüzden dosya yöneticisinden de silindi ama bunlar bana lazım ve konu çok önemli. Whatsapp yedeğimde yok çünki ben "sadece yedekleye dokunduğumda" yedekle seçeneğini işaretlemişim ve 2021 deki yedek kalmış geri yüklesem 2021 deki dosyaları yükler peki ben bu en son silinen 2 dosyayı nasıl geri getirebilirim bilen var mı ? Saygılar...
 

RasperPascal

Katılımcı Üye
19 May 2020
445
4
290
Atatürk'ün İzinde
Merhaba değerli üye ;



Whatsapp sohbetten silinen belgeyi kurtarma ?

1- WhatsApp sohbet yedekleme

  • WhatsApp verilerinizi ‘‘Sohbetler’’ kısmından ‘‘Sohbet Yedeği’’ seçeneğini seçerek yedekleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan yedekleme cihazınıza kaydettiğinizde fotoğraflarınızı indirebilirsiniz.

2- Bilgisayarınızdan WhatsApp Web erişimi sağlamak

  • Öncelikle WhatsApp Web’e bilgisayarlarınızdan giriş yapın.
  • Ardından WhatsApp Web’e erişerek QR kodunu taratın.
  • Bilgisayarınız ve cihazınızın eşleşmesiyle WhatsApp hesabınıza kolaylıkla erişebilirsiniz.
  • Silinen dosyalarınızı kurtarmak için sohbetlerinize ulaşarak verilerinizi seçebilirsiniz. Kurtarmak istediğiniz WhatsApp fotoğraflarınızı indirerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

3- WhatsApp uygulamasını Apple cihazınızdan kaldırmak

  • Cihazınızdan WhatsApp’ı silip yeniden kurun.
  • Ardından hesabınıza giriş yapın.
  • Sonrasında sohbetlerinizi ‘‘Yedekle’’ seçeneği üzerinden indirebilirsiniz.
Android cihazlarınızda Google Drive kullanarak kaybettiğiniz verilere ulaşmak mümkün olabiliyor. Google Drive içerisinde ‘‘Yedeklemeler’’ kısmında verilerinizin yedeklemeleri yer alıyor. Verilerinizi WhatsApp’a geri aktarmak için mevcut yedeklemenizi kullanabilirsiniz.

4- Sohbet Dışa Aktar seçeneğini kullanmak

  • Akıllı cihazınızdan WhatsApp uygulamasını açın.
  • ‘‘Ayarlar’’ kısmına basın.
  • ‘‘Sohbetler’’ kısmına ulaşarak ‘‘Sohbet Geçmişi’’ ile karşılaşacaksınız.
  • ‘‘ Sohbeti Dışarı Aktar’’ seçeneği ile sohbet verilerinizi kurtarabilirsiniz. Sohbet içerisinde bulunan fotoğraf ve videolarınıza anında ulaşabileceksiniz.

5- EaseUS MobiSaver Free uygulaması kullanmak

EaseUS MobiSaver Free uygulaması Windows yapımı ücretsiz bir yazılım. iPad, iPhone, Android ve hard disklerinizin içerisindeki verileri kurtarma işlemini gerçekleştiriyor. Program bilgisayar ve telefon bağlantısıyla birlikte silinmiş verilerinize ulaşabilmek için cihazınızı taramaya başlıyor. Silinen verilerinizi kendi hafızasından kurtarabiliyorsunuz. Ancak bu tür 3.parti uygulamaları kullanırken güvenlik açısından dikkatli olmanızı öneririz.

İyi Forumlar Dilerim.
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,005
72
3,954
Merhaba değerli üye,


Android için silinen verilerinizi getirmek için kullanabileceğiniz bir yöntem Dosyaları geri yükleme hizmetleridir. Android için bir Dosya geri getirme Uygulaması ekliyorum.

2. Yöntem ise eğer cihazında varsa silinen dosyalar/çöp bölümünü kontol edebilirsiniz.


İYİ FORUMLAR...

 

sefa02

Katılımcı Üye
25 Haz 2016
564
2
Topraktan
İlginize teşekkür ederim fakat yedeğim 2021 e ait. Ama önerdiğiniz 3. Parti programı deniyeceğim. Daha kesin çözüm var mıdır

Merhaba değerli üye,


Android için silinen verilerinizi getirmek için kullanabileceğiniz bir yöntem Dosyaları geri yükleme hizmetleridir. Android için bir Dosya geri getirme Uygulaması ekliyorum.

2. Yöntem ise eğer cihazında varsa silinen dosyalar/çöp bölümünü kontol edebilirsiniz.


İYİ FORUMLAR...

Malesef aradım ama dosya yöneticimde çöp seçeneğini bulamadım ama 3. Parti program deniyeceğim teşekkür ederim yinede.
 

crackms

Katılımcı Üye
11 Nis 2021
295
6
161
cehennem
Sildiğiniz fotoğrafın ir kopyası kimsede yoksa onu geri almanın en kolay yolu WhatsApp yedeklerini geri yüklemek. WhatsAppın Android ve iOS sürümleri sırasıyla Google Drive ve iClouda yedekleme işlevleri sağlar. Mesajı sildikten sonra çok uzun sürmediyse son yedeği geri yüklemeyi deneyeilirsin. Elette u yöntemi kullanmak için fotoğrafları silmeden önce yedekleme işlevini etkinleştirmen gerekiyor.

Ayarlar > Sohetler > Sohet Yedeğine gidin. Burada en son yedeklemenin ne zaman yapıldığını göreceksiniz. Fotoğraflarınızı son yedeklemenizden sonra sildiyseniz WhatsAppı kaldırıp yeniden yükleyerek silinen mesajları kurtarailirsin. WhatsAppı yeniden yüklediğinde ir yedekten geri yüklemek isteyip istemediğini sorulacak.

Bunun son yedeklemeden mesajları sileileceğini unutma.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.