Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
API entegrasyonu denenebilir fakat IOS için bulunmuyor.Whtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
Nasıl pekiAPI entegrasyonu denenebilir fakat IOS için bulunmuyor.
Tahminim bu yönde araştırabilirsin fakat IOS için olacağını sanmıyorum.Nasıl peki
Ios için olmaz eğer biraz zorlar isen jailbreak ile (belki yapabilirsin) api ileWhtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
Whatsapp Web indir, Python, Js kullanarak otomatik sayfayı yenilettirebilirsin var yöntemler ama engellenmene neden olur fark edilir lakin ios için yok.Whtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
kodlar nedirWhatsapp Web indir, Python, Js kullanarak otomatik sayfayı yenilettirebilirsin var yöntemler ama engellenmene neden olur fark edilir lakin ios için yok.
önceden kullanıyordum. discord botu ile vds üzerinden whatsapp web i açıp kişiyi seçiyordun ve discord botu anlık mesaj gönderiyordu. şuan tabi discord kapalıWhtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
Uygulamasını nasıl yapabilirimönceden kullanıyordum. discord botu ile vds üzerinden whatsapp web i açıp kişiyi seçiyordun ve discord botu anlık mesaj gönderiyordu. şuan tabi discord kapalı
chatgptye python ile bir kod yazmak istiyorum amacım whatsapp webe selenium ile girip çevrimiçinin bulunduğu xpathi izlemek. eğer kişi çevrim içi ise mesaj göndermek dersen muhtemelen tüm cevabı verir. googleye de xpath finder yaz onu kullanrak da çevrimiçi yazısının xpathini al ilgili alana doldur.Uygulamasını nasıl yapabilirim
android şekilde yazıp telegram botuna bağlarsan telegram botundan alabilirsin.Whtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
ios icin bildigim kadarıyla yok hocamWhtsapp numarsını eklediğim kişi çevrimiçi olunca bildirim gönderen kod var mı ve iOS üzerinden nasıl kullanabilirim
iOS ün kendi özelliğinde yok mu? Mesela biri mesaj atınca otomatik cevap verme özelliği var ya belki onun gibi bişi vardır?ios için yok