Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ama sahte numara alıp ulaşabilirsinArkadaşlar beni engelleyen birine whatsapptan mesaj göndermenin bir yolu var mı? ( telefonu alamam yani sosyal mühendislik iptal
:RpS_crying:
Sahte numara nasıl alcam kardeş yani kısaca anlatır misin yada galiba Yakamoz abimiz konu açmıştı onun linkini atabilir misin?Hayır ama sahte numara alıp ulaşabilirsin
Engelli birine gönderemezsin maalesef. Çakma whatsapp numarası ile gönderebilirsin. İmzamdaki 4 whatsapp konusuna bi bak istersen.Arkadaşlar beni engelleyen birine whatsapptan mesaj göndermenin bir yolu var mı? ( telefonu alamam yani sosyal mühendislik iptal
:RpS_crying:
Sahte numara nasıl alcam kardeş yani kısaca anlatır misin yada galiba Yakamoz abimiz konu açmıştı onun linkini atabilir misin?
Yardım içerikli konularınızı yardım merkezine açınız kardeşim,aksi taktirde hem forum kirliliğine sebeb oluyorsunuz hemde sorularınıza ve sorunlarınıza çözümler bulamazsınız umarım açıklıyıcı olmuştur.
Her konuya yazmak zorundamısın
Her konuya yazdığımı nerden biliyorsun konu yeri yanlış olan konulara yazıyorum yeni gelen kişileri bilgilendiriyorum suç mu bu ? Söyle suç sa post kasma ise söyle...
Bu sitenin admini var onlar gerekeni yapar sana düşmez
Haklısın ama Her konuyada yazma be kardeşim ihbar butonuyla ne alaka adam küfürmü etti tamam bana uyar baksınlarSana mı kaldı peki ikaz etme admini var diyorsun forumun adminle alakası bile yok bu işlerin moderatorler ilgilenirler bana veya bir başkasına düşmeseydi oraya ihbar butonuda eklenmezdi ben veya bir başkası bunu belirtmese vay moderatorlerin vay haline onlarda insan sonuçta . İllaki gözlerinden kaçmış olan konular olacaktır madem şikayetçisin yaz moderatorlere veya herhangi bir yetkiliye yorumlarınızı okusun onlar karar versin.
Haklısın ama Her konuyada yazma be kardeşim ihbar butonuyla ne alaka adam küfürmü etti tamam bana uyar baksınlar
Kardeşim sadece küfür edildi mi ihbar butonu kullanılır ?biraz araştır ihbar butonu hangi durumlarda kullanılır bir araştır neyse konu altında gereksiz uzamalar oldu .