WhatsApp'a Giriş Yaparken Hata ile Karşılaşıyorum Ne Yapabilirim?

Candemons

Yeni üye
17 Ağu 2020
20
4
GkeRjcA.jpg
Merhaba arkadaşlar whatsapp play store indirip giriş yapmaya çalışsam da googleden plus indirip giriş yapmaya çalışsam da bu sorunu yaşıyorum youtubeden bir çok videolar izledim farklı yöntemler denedim sorunumu çözemedim bu durumu yaşamış ve sorunun nasıl çözebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz .
 

H@cked BaBy

Medyanın Yıldızı
28 Haz 2023
2,477
1,044
Arkana bak
Muhtemelen numaranız başka bir cihazda zaten girişi var onu kaldırıp sonra kendi cihazınıza numaranız ile giriş sagliyacaksiniz. Ve ayrıetten cihazınızdaki WhatsApp girip kod gelmezse kodu numarayı ara seçeneğini seçerek öğrenebilirsiniz.
 

Candemons

Yeni üye
17 Ağu 2020
20
4
numarayı yazdıktan sonra mı alıyorsun bu hatayı
Evet kendi telefonumdan play storeden indirip numaramı yazıyorum kod sayfasına geçmeden ekrandaki ss çıkıyor karşıma
ama şuan farklı birisinin telefonundan play storeden whatsapp indirdim giriş yapabildim hesabıma
kendi cihazımda olmuyor

yaklaşık 20 gündür hiç bir çözüm bulamadım ama @yarbaypala yardımı ile sorunumu çözdüm şuan whatsapp hesabıma kendi cihazımdan çok kolay bir şekilde giriş sağladım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.