Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok kolay yöntemleri var da inşallah siz bulursunuz ama yapma sevgilin seni gercek de sever benim de şuan sevdiğim var ve yapsam yapardım ama bırak karderine göre yaşasın aldatıyorsa senin gibi birini bulamaz seviyorsa şanslı sen sakın yanışdüşabibi
cok kolay yöntemleri var da inşallah siz bulursunuz ama yapma sevgilin seni gercek de sever benim de şuan sevdiğim var ve yapsam yapardım ama bırak karderine göre yaşasın aldatıyorsa senin gibi birini bulamaz seviyorsa şanslı sen sakın yanışa düşme![]()
hedefin telefonu elinizde olmadan zor diye
Sosyal mühendislik sart onun disinda zor
Öyle yapmaya çalışacağım yinede teşekkür ederim sağolunWhatsApp karekodunu çeşitli yöntemlerle almaya bak kolay olmayacaktır elbet
Rica ederim kolay gelsinÖyle yapmaya çalışacağım yinede teşekkür ederim sağolun![]()
trojan ile efendim veya bir uzman ile görüşün şahsen ben bu işlerle cok iyi olduğumu denmez ama kişiyi de tanımak lazım sevgiliniz mi ?WhatsAppa nasıl sızarim
trojan ile efendim veya bir uzman ile görüşün şahsen ben bu işlerle cok iyi olduğumu denmez ama kişiyi de tanımak lazım sevgiliniz mi ?
cok kolay yöntemleri var da inşallah siz bulursunuz ama yapma sevgilin seni gercek de sever benim de şuan sevdiğim var ve yapsam yapardım ama bırak karderine göre yaşasın aldatıyorsa senin gibi birini bulamaz seviyorsa şanslı sen sakın yanışa düşmeEvet kardeşim kendisi sevgilim ve ben onun wpsine sızmak istiyorum fakat uzak olduğu için karekod okutamiyorum çok uğraşıyorum karekodu farklı yerlerden okutarak sızmayı ama bulamıyorum![]()
cok kolay yöntemleri var da inşallah siz bulursunuz ama yapma sevgilin seni gercek de sever benim de şuan sevdiğim var ve yapsam yapardım ama bırak karderine göre yaşasın aldatıyorsa senin gibi birini bulamaz seviyorsa şanslı sen sakın yanışdüşabibi
cok kolay yöntemleri var da inşallah siz bulursunuz ama yapma sevgilin seni gercek de sever benim de şuan sevdiğim var ve yapsam yapardım ama bırak karderine göre yaşasın aldatıyorsa senin gibi birini bulamaz seviyorsa şanslı sen sakın yanışa düşme![]()
bazen en iyi çözüm susmaktır allah kimsryi fırsat vermez nasıl bi durum yaşıyorsa eğer sebepi o ise ne yapiyor mesela ?Abi çok seviyorum beni bu duruma getirme sebebi de o napacagimi hiç bilmiyorum![]()
Bilginiz için çok teşekkür ederim sağolundostum l3mon veya kage gibi uygulamalar kullanarak bir apk uygulaması oluşturup, onu da chrome ya da artık sosyal mühendislik yapacağın (örneğin sevgilinle oynayacağın bir oyunun apksına gömüp) onu "birlikte oynayacağımız bir oyun buldum yükle oynayalım" gibi sosyal müh. yapıp ordan telefona sızma başlatabilirsin . bu onun whatsappına sızmaz ama ss çekebilirsin anlık olarak , eğer whatsappta konuşma ekranındaysa ss alıp okuyabilirsin tabi onun için de internet arayüzü şartı mı girdiği uygulamanın var yoksa dümdüz alabiliyor musun her an emin değilim bir araştır derim. fakat sms leri komple çekebiliyorsun onu biliyorum. bunlar dışında haddim değil belki ama yazık etme kızcağıza da kendine de, iş eğer gizlice whatsapına sızmaya gelmişse başka limanlara yelken açma zamanı gelmiş demektir. tabi sen daha iyi bilirsin ama, bazen bilgi cehennemdir. cehalet mutluluk..