Whois Bilgisi (Site Güvenliği) Ransomware Service

phoqitodes

Üye
21 Ara 2013
176
0
Merhaba

Merhaba

Site Güvenliğinden Anlayan Varsa Yardımcı Olabilir Mi ?Açık Felan Vs Sitenin Whois Bilgisi Gizli Ama İleride Sorun Yaşarmıyım :)
 
Son düzenleme:

0xd2

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
765
211
Şimdi her şeyden önce ransomware gibi ciddi bir işte böyle ortalıkta dolaşan sunucular yerine offshore (bulletproof) dediğimiz sunucuları kullanman senin yararına olur. Yarın bir gün dava açarlar en azından başın ağrımaz.

edit:eek:ffshore sunucuymuş sonradan kategoriyi gördüm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.