Wi-Fi parolanızı komut satırından kolayca öğrenin!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
Bilgisayarınızla Wi-Fi ağlarına bağlanıyorsanız, işletim sisteminiz genellikle bağlandığınız ağların parolasını kaydeder. Böylece aynı parolayı her defasında tekrar girmekten kurtulmuş olursunuz. Peki parolayı unuttuysanız ve kayıtlı parolayı öğrenmek istiyorsanız, bunun bir yolu var mı diye soracak olursanız, evet var. Alternatif olarak Başlat>Kontrol Paneli>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Kablosuz Ağları Yönet Bağlı olduğunuz kablosuz ağa çift tıklayarak Güvenlik tabına gittiğinizde, ağ güvenlik anahtarında şifreniz yazılıdır. Karakterleri Göster'e tıkladığında şifreniz görünecektir. Benim anlatacağım yöntem de ise bu komutlar ile gerçekleşmektedir ve daha kısadır.

Daha önce oturum açtığınız bir Wi-Fi ağının parolasını Windows'ta öğrenmek için, Başlata tıklayın ve arama bölümüne cmd yazın. Daha sonra cmd'ye sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır deyin.

95vAyo.png


Ardından aşağıdaki komutu girin ("THT" yazan yere ağınızın ismini yazın).

Kod:
[CENTER][COLOR="Red"]netsh wlan show profile name=[COLOR="White"]THT[/COLOR] key=clear[/COLOR][/CENTER]

Ekrana bir dizi metin gelecek. Güvenlik ayarları bölümü altında, "Anahtar içeriği"nin karşısında şifrenizi görebilirsiniz.

j2zpm9.png


Mac'te ise Terminal'i açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekiyor ("THT" yazan yere ağın ismini yazmayı unutmayın).

Kod:
[CENTER][COLOR="Red"]security find-generic-password -ga [COLOR="White"]THT[/COLOR] " grep password[/COLOR][/CENTER]

Hepsi bu kadar. Artık bağlı olduğunuz ağın parolasını biliyorsunuz arkadaşlar.
 

4TECH4

Yeni üye
13 Tem 2015
47
0
Antalya
bn ortak kullanıyodum internet i şimdi kullanmiyoz wifi şifre nasıl kırabilirim ??? Programsız olur mu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.