Çözüldü WiFi ağı nasıl hacklenir?

Mamosko

Yeni üye
13 Ocak 2021
6
1
Arkadaşlar yazılım bilgim var python ve pH’ı biliyorum orta seviye fakat pek hack bilgim yok hatta hiç hack bilgim yok ama bişey merak ettim acaba yakın bir WiFi bağlantısı hacklemek mümkünmü mümkünse nasıl anlatabilecek varmı

Bu arada forumda yeniyim yanlış bölüme yazdıysam kusura bakmayın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lordfirestr

Yeni üye
17 May 2018
12
1
Cevap: WiFi hackleme

Bir Linux sisteminiz ve wifi kartınız var ise aireply aircrack airodump gibi toollar ile bilgi toplayıp wifi hackelemek mümkün diye biliyorum
 

`AJAX

Katılımcı Üye
21 Haz 2019
398
7

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,

Bir wifi hackleme için birden fazla saldırı tipi var.

Wps Pin Saldırısı

Günümüzde o kadar da iş görmeyen bu saldırı yanlış değilsem bir Japon tarafından bulunuyor. Modemler de Wps parola girmek yerine hızla bağlantı sağlamak için kullanıyordu. Parola unutulursa falan bağlantı sağlanır diye de düşünülmüş. Her neyse bu pin dediğimiz şey aslında bir şifre. 8 haneli. Eğer modemin Wpssi açık ise bu saldırı yapılabilir. Eski modemlerde modemin kimliği olan Mac adresine göre pin belirlendiği için aşağı yukarı her modemin pin değeri biliniyor ve kırılabiliyordu. Sonraları pin kodu Mac adresinden bağımsız oldu. Çok seri saldırı olmadığı için 8 hane de olsa bu yöntem ile kırmak zor. Biraz daha az eski modemlerde ise pin kodu biliniyor veya internete düşmüş oluyor.

https://www.turkhackteam.org/network/1946529-pixie-dust-saldirisi-wps-wifi-sifre-dusurucu.html

Şeytani İkizler Saldırısı

Evil Twin Attack olması lazım bunun adı veya unuttum bu farklı bir kavramdı. Neyse.

Mantık şu. Aynı adda şifresiz bir ağ oluşturuyoruz. Kullanıcı o ağa bağlanıyor ama kullanmak için şifre girmesi gerekiyor. Konu da göreceksiniz ki girdiği şifre bize geliyor.

https://www.turkhackteam.org/networ...n-iyi-wifi-hack-programi-resimli-anlatim.html

Handshake

Handshake el sıkışma demek Türkçe. İnternetin sahibi cihazı ile modeme bağlanmaya çalışırken biz onların el sıkışmasını yakalıyoruz. Sonra bu el sıkışma dosyasını deneme yanılma ile kırmayı deneyiyoruz. Kesin sonuç verse de uzun sürecektir. Eski modemlerde parola 8 haneli iken yeni modemlerde 12 dir. Deneme işlemini kısaltma da var ama ne kadar işe yarar orası Allah kerim. (Airolib)

Resimler patlamış ama yine de sağlam konu.

https://www.turkhackteam.org/linux/1745173-wifi-sifre-kirma-yontemleri-wpa-wpa2-ch_arli41.html
 

moze

Üye
23 Ağu 2017
164
0
Eskişehir
Sağlam yazılımlar sayesinde evil twin attack methodunu biraz değiştirip index içerisinden password çekmek yerine ek dosya indirterek bunu android için .apk bilgisayar için .exe olarak ayarlar ve %100 fud yaparsan inanılmaz sağlam bir hack methodun olur. İstediğin bir kafeye gider ağa bağlanır ve kurbanlarını beklersin.
 

Qcod3r

Üye
13 Ocak 2021
73
7
L I N U X
Sana önerebileceğim bir sürü yöntem var fakat hack bilgin olmadığı için yapacağın şey daha farklı olmalı bence. Python bildiğine göre sorun olmayacaktır. Bir arkadaşım vardır python ile bir uygulama yazmıştı ve çalıştırıldığında bilgisayarda kayıtlı wifi şifresini e-posta yolu ile yolluyordu. Yazması zor bir uygulama olduğunu sanmıyorum bence sen de yazarsın, üstelik hack bilgisine de gerek yok. Mail atma işini de google smtp ile çözebilirsin. Programı yazdıktan sonra tek yapman gereken wifi şifresini istediğin kişiye bu programı gönderip çalıştırmasını sağlamak.
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
907
ZYZZ
Mümkün. Benim profilimden ağları hacklemek konularına bakınız. O şekilde hackleniyor siz daha detaylı araştırabilirsiniz. Wifi adaptörü gerekebilir. Öğrenmeniz gereken şeyler sırasıyla


Monitoring Mode
Airmon-ng airodump-ng
WEP / WPA şifreleme modelleri

HandSahke Yakalama
HandShake'e Brute Force saldırısı
Evil Twin


Ağa girdikten sonrası için;


Man In The Mıddle Attack
DNS Spoofing
HTTPS Downgrade


Gibi gibi şeyleri araştırabilirsiniz. Ama bu işin ezber kısmıdır bunlardan sonra mantıksala geçmeniz gerek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.