eve gelen yeni fiber internette sınırlandırma bulunmakta belli oyun ve sitelere girilmiyor wifi ayarlarından da gözukmuyo ebeveyın denetimiyle de alakası yok die gördum rice etsem yardım edermısınız .TESEKURLER .THT AİLESİ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenlik duvarıyla alakalı bir problem olabilir. Şahsen çözümünü bilmiyorum ancak sorun büyük ihtimalle programlardan gelen verinin engellenmesiyle olabilir .eve gelen yeni fiber internette sınırlandırma bulunmakta belli oyun ve sitelere girilmiyor wifi ayarlarından da gözukmuyo ebeveyın denetimiyle de alakası yok die gördum rice etsem yardım edermısınız .TESEKURLER .THT AİLESİ.
İnternet sağlıyıcınızı arayarak bu engellemeyi aşabilirsiniz veya basit bir tarayıcı eklentisi kullarak engellenen sitelere girebilirsiniz Eklenti ismi Zenmateeve gelen yeni fiber internette sınırlandırma bulunmakta belli oyun ve sitelere girilmiyor wifi ayarlarından da gözukmuyo ebeveyın denetimiyle de alakası yok die gördum rice etsem yardım edermısınız .TESEKURLER .THT AİLESİ.
Sanırım Ebeveyn Kontrolü Açık, Servisi Arayarak İşinizi Çözebilirsiniz.eve gelen yeni fiber internette sınırlandırma bulunmakta belli oyun ve sitelere girilmiyor wifi ayarlarından da gözukmuyo ebeveyın denetimiyle de alakası yok die gördum rice etsem yardım edermısınız .TESEKURLER .THT AİLESİ.