**Aleyküm selam öncelikle şunu belirteyim hiçbir şeyden sorumlu değilim ve eğer kablosuz ağda açık var ise kırabilirsin.
İlk önce android üstünden anlatıyım, telefona root attıktan sonra busybox u yükle ardında NEO android wifi hacker programını yükle busybox a gir yükle seçeneği çıkacak karşına (ingilizce) install de yükledikten sonra neo android wifi hacker programına gir eğer açık varsa yeşil kilit olacaktır üstüne tıkla bağlan de ve program araştıracak açık olduğunda kıracaktır,
pc üzerinde ise öncelikle kali linux işletim sistemini yüklemelisin bilgisayara, daha sonra sol üstte applications seçeneği var üstüne gel aşağı seçeneklerde kali linux a gel sonra wireless tools seçeneği içinde Fern-Wifi Cracker uygulaması var (bunun kullanımı kolay olduğu için bunu anlatıyorum) sağ üst bölümden wireless arayüzünü seç ardından scan seçeneği olcak (ismi biraz daha uzun) seç ağları tarayacak altında wpa ve wep diye 2 buton var hangi tür ağı bulursa o buton aktif oluyor aktif olana tıkla bir pencere açılıyor ordan reguler attack de ağın üstüne sağ tıkla browse de işletim sistemiyle birlikte gelen bir wordlist var onu seç wordlist.txt şeklinde geçiyor seçtikten sonra attack de aşağı bölüm dolduğu zaman sana en altta key yazısının yanında şifreyi vericek
Hadi hayırlı geceler...