Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evil twin yapabilri miyim bunla ?bunu al ben aldım ve memnun kaldım https://www.trendyol.com/magbox/usb...ck-p-66425519?boutiqueId=61&merchantId=426135
sana attığım kartlara bak hocam o iş için olan kartları attım sana.Evil twin yapabilri miyim bunla ?
Evil twin yapabilri miyim bunla ?
evet yapabilirsinEvil twin yapabilri miyim bunla ?
Baktım hocam bir kaçını inceledim sizin öneriniz var mıdır bu attıklarınızdakiler arasından ?sana attığım kartlara bak hocam o iş için olan kartları attım sana.
Tamam teşekkürler.evet yapabilirsin
Anladım hocam teşekkür ederim.Valla ne diyeyim bilemedim. Ben harici ile değil integred kartlarla bu işi yaptığım için.
Dahili kart olarak, tam performansa yakın performans veren intel centrino 6205 kartını tavsiye ederim.
Şunu da unutmayalım; günümüzde artık bir çok modem 5 ghz yayını kullanıyor. Seçiminizi buna göre yapın
Benim bir şey dememe gerek yok ki zaten rate(oran) yapmış. Bazı modellerin de türkiyede olmadığını farz edersek
Gerçi 2 tane tplinkin harici kartını daha sonra alacaklarıma eklemiştim ama. Baktığım yer yine o site idi.
Ha unutmadan bu işlerin 1 veya 2 kart ile değil, 3 wifi kartı ile yapılması gerektiğini de bilmeni isterim hocamAnladım hocam teşekkür ederim.
Nasıl yani hocam? Ben çok büyük bir şey planlamıyorum evil twin yapılabilen genel yakın ağları kırabilen bir wifi kartı idealdir benim için 2-3 yıl önce almıştım bir tane denemiştim gayet güzel çalışıyordu sattığım için yenisini almak istiyorum. Ama aldığım modeli satılmıyor o yüzden yeni bir tane alacağım fakat 1 tane yeterli oluyor diye biliyorum.Ha unutmadan bu işlerin 1 veya 2 kart ile değil, 3 wifi kartı ile yapılması gerektiğini de bilmeni isterim hocam![]()