Yeni bir laptop aldım fakat internetim suanlık yok 1 hafta içinde baglanacak wifi kırabileceğim bir program önerirmisiniz en saglamlarından ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harici bi usb wairles varsa elinde dumpperi deneyebilirsin nedeni leptapların wairles çekim gücü pasiftir şayet bunlarda yoksa elinde telefonun androidse play storeden wpswpa tester adlı uygulamayı indirip deneye bilirsin dostum tabii telefonun rotluysa kırdıgın wf şifresinide görebilirsin yok bunları uygulayamam diyosan bulundugun yerden en yakın komşundan ücret karşılıgı geçici bi süre net kullanabilme için isteyebilirsin ..
harici bi usb wairles varsa elinde dumpperi deneyebilirsin nedeni leptapların wairles çekim gücü pasiftir şayet bunlarda yoksa elinde telefonun androidse play storeden wpswpa tester adlı uygulamayı indirip deneye bilirsin dostum tabii telefonun rotluysa kırdıgın wf şifresinide görebilirsin yok bunları uygulayamam diyosan bulundugun yerden en yakın komşundan ücret karşılıgı geçici bi süre net kullanabilme için isteyebilirsin ..
Bu arada Dumpper v.90.6 ile baglanıyorum..
Herkese Teşekkür Ederim))
TP_LINK Varsa telefon rootsuzsa Wifi Warden adlı programı öneririm. Google Play'da var
o calışmıyor galiba cok karışık bi program o ya![]()
Dumpper ile aynı işlevi görüyor.