Wifi Kırma Olumlu Sonuç (RESİMLİ ANLATIM)

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
Evet beyler modemin altında yer alan 8 haneli pini deneme yanılma yoluyla buluyor bu program. Lakin sadece wps aktif ise bu geçerli bazı modemlerde ise 4-5 şifre denemesinden sonra 60 sn bekleme süresi veriyor. bu da aylar sürnesine sebep olur. Ama bir modemde wps açığı varsa ve böyle dumperlara karşı dediğim gibi bir önlem alınmamışsa banko kırarsınız.

paylaşım için teşekkürler windows için olanını hiç görmemiştim.
 

FEHOR

Uzman üye
19 Eyl 2015
1,748
0
Cyber Secure
Evet beyler modemin altında yer alan 8 haneli pini deneme yanılma yoluyla buluyor bu program. Lakin sadece wps aktif ise bu geçerli bazı modemlerde ise 4-5 şifre denemesinden sonra 60 sn bekleme süresi veriyor. bu da aylar sürnesine sebep olur. Ama bir modemde wps açığı varsa ve böyle dumperlara karşı dediğim gibi bir önlem alınmamışsa banko kırarsınız.

paylaşım için teşekkürler windows için olanını hiç görmemiştim.

Teşekkür Ederim , Daha Önce Görmemeniz Şaşırttı beni Oysa'ki Baya yaygındır :)
 
29 Ağu 2015
230
0
İstanbul
Arkadaşlar yalnız hatırlatma olsun butun wifi ler kırılmaz sadece güvenlik açığı olan wifi lerde iş e yarar ama wifilerin çoğunu kırdığı doğru :D
 

ßéYaZ

Üye
10 Eyl 2007
164
0
Yahu arkadaş Bu bayatladı artık bende yeni birşey sanarak umutlu bir şekilde içeri daldım :((((
 

Reyz

Uzman üye
14 Eyl 2012
1,002
0
Hiç Bişey %100 Değildir Kardeşim Program Daha Önce Verilmişti Başka Bi Coderimz Tarafından
 

Redboss

Üye
4 Haz 2015
61
0
MERHABA ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE YARDIM MERKEZİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIN SUREKLİ WİFİ KIRMA HAKKINDA KONU ACTIGINI GÖRÜYORUM VE ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA BU KONUYU ACIYORUM.
ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİMKİ BU PROGRAM WPS/WPA2 ACIKLI MODEMLERİ KIRIYOR HEMEN KORKMAYINKİ ŞUANDA WİFİYİ ACTIGINIZDA 10 TANE WİFİ VARSA BUNLARDAN 8'i WPS/WPA2 ACIKLI MODEMDİR.
FAZLA KONUŞMADAN FOTOGRAFLI OLARAK ANLATIMA GEÇMEK İSTİYORUM
ARKADAŞLAR ZATEN FOTOGRAFLARI TAKIP EDEREK KOLAYCA WİFİ HACK'LİYEBİLECEKSİNİZ SÜREKLİ GÜNCELENECEKTİR VE SÜREKLİDE TAKİP İÇİNDE KALACIGIM KONUMU HERHANGİ BİR SORU WS OLURSA SORABİLİRSİNİZ.

VE KESİNLİKLE %100 KENDİ ANLATIMIMDIR FTOGRAFLAR VS KENDİM UPLOAD ETMİŞİMDİR. LÜTFEN ALINTI YAPICAKSANIZ ALINTIDIR DERSENİZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR DİLERIM :)
▼ ÖNCELİKLE GEREKLİ OLAN PROGRAMLARIMIZ

Dumpper & JumpStart 70.02 > http://yadi.sk/d/hIC3nLQTiM4cu
VİRUS TOTAL >https://www.virustotal.com/tr/url/9...5e7722d1857b526880bc3d3e04833195a90/analysis/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dumpper V.80.0 SÜRÜMÜ EN GÜNCELİ > İndir Dumper FEHOR zip
VİRUS TOTAL > https://www.virustotal.com/tr/url/7...af3dcc3542401a6c42864b59/analysis/1443826545/

EVET ARKADAŞLAR GEREKLİ PROGRAMLARIMIZ BUNLAR HADİ DUMPPER'I ANLADIK JUMPSTART NEDİR NE İÇİN'DİR DİYENLER İLERLEYEN ZAMANLARDA GÖRÜCEKLER HER NEYSE HIZ KESMEDEN DEVAM EDELİM :)


EVET DUMPPER'I AÇTIKTAN SONRA İŞARETLEDİGİM YERLERİ TEK TEK YAPIYORUZ İLK OLARAK YUKARDAKİ SECENEKLERDEN WPS YERİNE GELİYORUZ VE Todas Las Redes'i İŞRETLİYORUZ. DAHA SONRA SCAN TUŞUNA BASIYORUZ VE GÖRDÜGÜNĞZ GİBİ WİFİLERİMİZ SIRALANIYOR.


HERHANGİ BİR WİFİMİZİ SECİYORUZ VE Inıcar JumpStart'a TIKLIYORUZ İŞTE TAM BURADA JUMPSTART'IMIZ DEVREYE GİRİYOR TIKLADIKTAN SONRA HİÇ BİRŞEY YAPMIYORUZ JUMPSTART KENDİ KENDİNE KIRIYOR BİZ SADECE BEKLİYORUZ :)


EGER KIRARSA ARKDAŞLAR BU ŞEKİLDE KIRDIGINI BELİRTECEKTİR SON DİYEREK SONLANDIRALIM.


GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ KIRDIK İŞARETLEDİGİM KEY KISMINDA İSE ŞİFREMİZ YAZAR :)

BUDA BAGLANDIGIMA DAİR KANITIM :)


EGER KIRMAZ İSE BAGLANTINIZ ZAYIF VEYA AG WPA/WPS2 İLE KORUNMUYORDUR BİR BAŞKA WİFİ DENEYİN :)

Sondaki 3yıldız ne oluyor ***
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.