Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
www.hackingarticles.in
1Direkt konuya girelim. Sorunun cevabı net: Teknik olarak mümkün, evet.Herkese iyi akşamlar THT ailesi, başlıktada bahsettiğim gibi wifi hacklemek mümkünmüdür,hackleme derken bağlı kişileri atmak gibi veya şifreyi çalmak gibi, şuan hali hazırda kurulu ubuntu bulunuyor. Teşekkürler, iyi akşamlar, iyi forumlar
Suanki modem ve routerlarda zor sadece sifre oyrenib calabilirsin bazi toollar vardi wifidan cikiş yaptirib ayni ada sahib wifi aciyordu onla kisi wifi sifresini yazdigi zaman goruyordun suan bilmiyorum calisiyormu yoksa yok yani sosyal muhendislik suan tek metod benim bildigimHerkese iyi akşamlar THT ailesi, başlıktada bahsettiğim gibi wifi hacklemek mümkünmüdür,hackleme derken bağlı kişileri atmak gibi veya şifreyi çalmak gibi, şuan hali hazırda kurulu ubuntu bulunuyor. Teşekkürler, iyi akşamlar, iyi forumlar
Eyv hocam1Direkt konuya girelim. Sorunun cevabı net: Teknik olarak mümkün, evet.
şifre Çalma: Genelde WPA Handshake'i yakalama üzerine kuruludur. Ağ kartını monitor moda alırsın, trafiği dinler, handshake'i yakalar ve sonra elindeki wordlist ile kırmaya çalışırsın. Şifre ne kadar güçlüyse, kırmak o kadar zor olur.
2Bağlı Kişileri Atma: Bu, aslında bir çeşit Deauth (Hizmet Reddi - DoS) saldırısıdır. Ağdaki cihazlara "ağdan ayrıl" sinyali gönderilir. Bu, ya şifre kırma sırasında handshake'i daha hızlı yakalamak için ya da ağın DoS'a ne kadar dayanıklı olduğunu test etmek için kullanılır.
şu videoyu izle deut ile ilgili :
İyi çalışmalar, iyi forumlar!
Eyv hocamSuanki modem ve routerlarda zor sadece sifre oyrenib calabilirsin bazi toollar vardi wifidan cikiş yaptirib ayni ada sahib wifi aciyordu onla kisi wifi sifresini yazdigi zaman goruyordun suan bilmiyorum calisiyormu yoksa yok yani sosyal muhendislik suan tek metod benim bildigim
www.hackingarticles.in
Rica ederimEyv hocam
Eyv hocam
sorun çözüldüyse işeretleyin benceHerkese iyi akşamlar THT ailesi, başlıktada bahsettiğim gibi wifi hacklemek mümkünmüdür,hackleme derken bağlı kişileri atmak gibi veya şifreyi çalmak gibi, şuan hali hazırda kurulu ubuntu bulunuyor. Teşekkürler, iyi akşamlar, iyi forumlar
Eyv hocamkanka şimdi buraya bir kaynaklar sallıyorum o wifi yı hemen hackliyorsun
![]()
A Beginner’s Guide to Wi-Fi Attacks
Understand the Basics of Wi-Fi and How to Attack WIFImedium.com
![]()
Wireless Penetration Testing: Wifite
Learn Wireless Penetration Testing using Wifite with basic filters, handshake capture, ARP replay, PMKID attack, and MAC spoofing.www.hackingarticles.in
![]()
![]()
GitHub - brcyrr/OSWP: #cheat sheet for OSWP
#cheat sheet for OSWP. Contribute to brcyrr/OSWP development by creating an account on GitHub.github.com