Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekür ederim bunu denicem peki başka yöntemlerde varmıWifi Hack (Şifre)/ airgeddon
Airgeddon Kullanımı Toola türkçe dil eklenerek kullanımı kolaylaşmış çok hızlı ve çook iyi bir wifi hack toolu; kod bilgisi gerektirmez içinde birçok saldırı türü barındırır Şifre denemeleri , Şeytani ikiz(Evil twin attack) saldırısı, DOS saldırısı vs. Biz şeytani ikiz saldırısını yapacağız...www.turkhackteam.org
bu toolun içinde bütün yöntemler bulunmakta brute force evil twin vs dos saldırıları falanda yapabilisini bi şey kalıyo wifin şifresini sahibine sorma yöntemi onun dışında hepsi mevcutteşekür ederim bunu denicem peki başka yöntemlerde varmı
İlk önce derslerle başlayın bunun için btk akademide var eğitimlermerhabalar ben wifi şifre kırmayı öğrenmek istiyorumda bunun için kali linux kurdum ama nerden başlıcamı bilmiyorum
Toollar mevcut araştırıp bulabilirsiniz..merhabalar ben wifi şifre kırmayı öğrenmek istiyorumda bunun için kali linux kurdum ama nerden başlıcamı bilmiyorum
belki linux da değil de eğer laptop kullanıyosan cmd önerebilirim cmd den de wifi kırabilirsinmerhabalar ben wifi şifre kırmayı öğrenmek istiyorumda bunun için kali linux kurdum ama nerden başlıcamı bilmiyorum
Zaten linuxla benzer komutları varbelki linux da değil de eğer laptop kullanıyosan cmd önerebilirim cmd den de wifi kırabilirsin
teşekür ederim yardımların içinbu toolun içinde bütün yöntemler bulunmakta brute force evil twin vs dos saldırıları falanda yapabilisini bi şey kalıyo wifin şifresini sahibine sorma yöntemi onun dışında hepsi mevcut
teşekür ederim kesinlikle bunu da denicemben win7-10 makinede "dumpper "adlı uygulamayı ayrıca
root lu bir android varsa "wpswpa tester" gibi pratik yöntemleri denemeni sonra kali ye geçmeni öneririm.
(amaç sadece bedava net değğil ağı izlemek tabiki genelde)
teşekür ederim btk akademiye bakıcamİlk önce derslerle başlayın bunun için btk akademide var eğitimler
teşekür ederim bunu da araştırıcam fazla bilgi göz çıkarmaz teşekürlerToollar mevcut araştırıp bulabilirsiniz..
teşekür ederim bunu da denicembelki linux da değil de eğer laptop kullanıyosan cmd önerebilirim cmd den de wifi kırabilirsin
teşekür ederim yardımların içinZaten linuxla benzer komutları var
Örn: (ipconfig, ifconfig )
kesinlikle bakıcam teşekür ederimMerhaba
Atil samancıoğlu nun Udemy de Etik Hacker olma dersi var linkini bırakayım dilerseniz bakabilirsiniz (önerim bu yöndedir)
![]()
Etik Hacker Olma Kursu
En güncel yazılımların ve araçların kullanımını öğrenerek, canlı örnekler yaparak Etik Hacker olmayı öğrenin!www.udemy.com
Fiyatın düşmesini bekleyebilirsiniz (36tl ye düşüyor çoğu zaman)