Wifi şifre nasıl kırılır ???

Yakar keser

Yeni üye
18 Ocak 2021
42
2
Arkadaşlar wifi şifre kırmak istiyorum şifresini kiracagaim kişi wifiden anlamıyor ne önerirsiniz

Telefonum rootsuz
Bilgisayarım var

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler
 

Yakar keser

Yeni üye
18 Ocak 2021
42
2

caylak95

Üye
10 Şub 2015
149
17
.rat
Arkadaşlar wifi şifre kırmak istiyorum şifresini kiracagaim kişi wifiden anlamıyor ne önerirsiniz

Telefonum rootsuz
Bilgisayarım var

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler
Evil Twin Attack veya Bruteforce Attack deneyebilirsin ama 2side biraz zaman alır sabırlı olman lazım oluşturduğun password liste ve kurbanın wifi şifresine bağlı şifreyi kırma zaman dilimin
 

caylak95

Üye
10 Şub 2015
149
17
.rat
Program yokmu bruteflrce için PC de kullanacağım 😐😐😐



bu zamanını alır işlemcine kurbanın wifi şifresine ve oluşturduğun wordliste göre bilgin olsun
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,597
410
KATO DAĞI
Merhabalar değerli üye genelde yaptıgım methodu sizinle paylaşacagım umarım işinize yararki büyük ihitmal ile yarayacaktır diye tahmin ediyorum öncelik olarak indirmemiz gereken 2 uygulama var birisi wpa wps tester diğeri ise wifi warden ikisindenbirini kullanabilirsiniz ben ikisinide kullanıyorum biri kırınca diğeri kıramıyor mesela bazen bu sebepten dolayı ikisinde indirmenizde fayda var bu uygulamarımızın ara yüzüne girerek oradan bağlanmak istedigimiz wifiyi seçiyoruz ardından tüm pinleri dene veya tüm pinleri deneyerek kır diye bir seçenek var ona tıklayarak biraz bekliyoruz sonrasında büyük ihitmal ile şifreyi kıracaklardır eğer kırmazlar ise diğer uygulamayı deneyin 2 sinden biri kırıyor %80 ihtimal ile sonrasında 192.168.1.1 adresini googleye yazarak gidiyoruz ardından belli başlı arayüz şifreleri var aşşagıya kaynak bırakıyorum girip bütün arayüz modem şifrelerine bakabilirsiniz Modem Şifreleri - 192.168.1.1 - Modem Şifresi bu site sizlere yardımcı olacaktır sonrasında ara yüz kısmına girip şifreyi ögrenip çıkış yapıyoruz ve istersek tüm cihazlarımız ile bağlanıyoruz :) iyi forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.