Arkadaşlar bi çocuk var telefonunda işyerinin wifisiyle internete giriyo ama şifreyi söylemiyo ben telefonu elime alsam hangi programla bu şifreyi bulabilirim bunun bi yolu vardı ama unuttum lütfen bilenler söylesin acilll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon için bilmiyorum ama pc için Jumpstart Ve Dumperr indir bedava wi-fi![]()
onları biliyorum kardeşim kullanıyorum ama ben telefondan kırmak istemiyorum kayıtlı olan wifi şifresini göstermek istiyorum
Bak şimdi normal Jumstart ve Dumpper ile wi-fi ı kırnca zaten wi-fi a gelip özellikler diyince şifre görünüronları biliyorum kardeşim kullanıyorum ama ben telefondan kırmak istemiyorum kayıtlı olan wifi şifresini göstermek istiyorum
benim telefonda kayıtlı olan wifiler aşağ tarafta uzun basıp düzenle diyince şifresi gözüküyo tam olarak modeli nedir telefonun ?
galaxy ace
kardeşiim wifiye gir kayıtlı olan wifiler gözükür ona sağtıkla düzenle bide unut var düzenleye tıkla şif ***** gözükür orda bi kutucuk var tıklarsan gözükür şifre![]()