Bakın kardeşlerim bu wifi falan filan kırma konusunda ben bilgiyi veriyim kapansın bu konu çünkü yaklaşık 50 ye yakın wifi kırdım kah canım sıkıldı kıldım kah lazım oldu kırdım ama kırdım öncelikle wifi benim bildigim ve kesin sonuç aldıgım üzere 2 şekilde kırılıyor 1. Yöntem eger ki windows işletim sistemi üzerinde kırma işlemi gerçekleştiricekseniz dumperr programını indirip kullanacaksınız başka yolu yok diger 2. Yöntem ise internetten wifislax işletim sistemini indirip bilgisayarınıza boot luyorsunuz ondan sonra ordan ya direk kırma işlemine başlıyorsunuz yada handshake yoluyla kırmaya çalışıyorsunuz bakınnnnnnnn dikkaatttt wifislax le kırarken sizden ala wordlist istemicek unutmayın birçok kırma yönteminde ister ama bunda istemicektir egerki wifislax te direk kırma yönetimiyle kırarsanız uzun sürebilir artık o şifrenin zorluguna göre ama asla wordlist istemez wifislax le diger bir kırma yöntemide handshake demiştik peki nedir bu handshake kırmak istediginiz wifi agına baglı olan cihazların baglantısını hemen kopartır ve onların web sayfasında bir arayüz açar onlar o arayüze modem şifrelerini yazarak internete baglanır çünkü açılan arayüz onlara onu tarif eder ve onlarda şifreyi girip internete baglandıklarında şifre otomatikmen sizin sayfaya düşer wifislax diye aratır kullanımıda ordan çıkar kardeşlerim bu 2 yöntem saglam yöntemler taibiki en saglmı wifislax dumperr da kırar ama kıramadıgı modemler oluyor çünkü windows üzerinde ne kadar kırabilirsiniz ki bir wifi yi dimi :d ama kıramadıgı bir modemi güncelleme aldıktan sonra tekrar deneyin bu sefer kırabilir dumperr :d